Giriş Kayıt
Ti West

Ti West (43)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Ti West, 05 Ekim 1980 Wilmington, Delaware, ABD doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Pearl (2022), Wayward Pines (2015), Şeytan Evi (2009), Ruhlar Oteli (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1980
Doğum Yeri: Wilmington, Delaware, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.88 m
4.7 (6 Oy)
  • Currently 93.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 81,110
2022 42 Korku Yönetmen
Senarist
7.0 17,480
2021 Dram Yönetmen 7.4 23,073
2020 Dram Yönetmen 7.4 22,402
2019 Dram Yönetmen 6.4 9,470
2019 Aksiyon Yönetmen 7.2 12,465

Korku Tüneli
2017 37 Korku 4.6 12,352

Bir Hayalet Hikayesi
2017 37 Dram 6.8 78,733
2016 36 Western Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 20,677
2015 Dram Yönetmen 7.3 59,693

Ayin
2013 33 Korku Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 20,762

Ucuz Heyecanlar
2013 33 Komedi 6.7 20,337
2013 33 Korku 5.3 18

Akşamdan Kalanlar
2013 33 Dram Oyuncu 6.1 60,744

Ölümün Alfabesi
2012 32 Korku Senarist
Yönetmen
4.7 20,298

Gökteki Tüm Işıklar
2012 32 Dram Oyuncu 6.4 755
2012 32 Suç 4.2 698
2012 32 Korku Yapımcı
Yönetmen
Editör
Senarist
5.8 67,791

Katliam Gecesi
2011 31 Korku Oyuncu 6.6 108,561
2011 31 Korku Oyuncu 5.2 535
2011 31 Dram 3.9 371
2011 31 Dram Oyuncu 4.5 666

Ruhlar Oteli
2011 31 Korku Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.5 37,066
2011 31 Dram 5.1 669
2010 30 Belgesel Oyuncu 7.1 62
2010 30 Komedi 6.2 14,812

Dehşetin Gözleri 2
2009 29 Korku Senarist
Yönetmen
4.3 14,989
2009 29 Dram 5.1 914

Şeytan Evi
2009 29 Korku Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Editör
6.3 50,841
2008 28 Belgesel Oyuncu 8.7 71
2008 28 Dram 5.9 1,786

Tetikçiler
2007 27 Dram Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
4.6 848
2006 26 Korku 5.5 9,783
2005 25 Korku Oyuncu
Editör
Yönetmen
Senarist
Müzik
4.8 2,222
- Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024