Giriş Kayıt
Itsuji Itao

Itsuji Itao (61)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Itsuji Itao, 18 Temmuz 1963 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Tokyo Vahşet Polisi (2008), Şişme Bebek (2009), Kûchû teien (2005), Greatful Dead (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1963
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 60 Aksiyon Oyuncu    
2023 60 Aksiyon Oyuncu 8.4 51
2022 Gerilim Oyuncu    
2022 Romantik Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 7.9 80
2021 Dram Oyuncu 7.7 14
2021 Dram Oyuncu 7.1 51
2021 58 Gizem Oyuncu    
2019 56 Komedi Oyuncu 6.1 16
2019 Biyografi Oyuncu 8.8 17
2019 Suç Oyuncu 5.2 29
2019 Suç Oyuncu 5.2 17
2018 55 Oyuncu 6.8 131
2018 Gerilim Oyuncu 5.6 24
2018 Dram Oyuncu 7.3 321
2017 Dram Oyuncu 5.9 17
2017 54 Dram Yönetmen 6.3 145
2017 Dram Oyuncu 6.1 144
2016 53 Dram Oyuncu 5.5 314
2016 53 Dram Oyuncu 6.0 65
2016 Dram Çeşitli 7.7 1,122
2016 Komedi Oyuncu 7.2 43
2015 52 Gizem Oyuncu 6.4 37
2014 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.1 31
2014 51 Aksiyon Oyuncu 6.2 156
2014 Gizem Oyuncu 5.6 9
2013 50 Korku Oyuncu 6.3 861
2013 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,051
2013 50 Komedi Oyuncu 7.0 50
2013 Dram Oyuncu 7.6 358
2012 49 Dram Oyuncu 5.1 574
2012 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 217
2012 49 Dram Oyuncu 7.9 20
2011 48 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
4.9 24
2011 48 Dram Oyuncu 6.5 1,220
2011 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 560

Kılıçsız Samuray
2010 47 Komedi Oyuncu
Senarist
6.8 1,203
2010 47 Oyuncu 6.5 73
2009 46 Dram Oyuncu 6.7 154

Şişme Bebek
2009 46 Dram Oyuncu 6.9 8,313
2009 46 Dram Oyuncu 2.5 523
2009 46 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.9 67
2009 46 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 52

Aşka Maruz
2008 45 Aksiyon Oyuncu 8.0 16,102

Tokyo Vahşet Polisi
2008 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,842
2008 45 Korku Oyuncu 5.1 282

Negative Happy Chain Saw Edge
2007 44 Komedi Oyuncu 5.6 339
2007 44 Korku Oyuncu 4.3 20
2007 44 Komedi Oyuncu 6.2 4,010

Tokyo Kulesi: Annem Ve Ben, Bazen De Babam
2007 44 Dram Oyuncu 7.4 1,051
2007 Oyuncu    

Cevapsız Arama 3
2006 43 Korku Oyuncu 4.9 2,243

Ölüm Defteri: Son İsim
2006 43 Macera Oyuncu 7.2 17,713

Ghost Train
2006 43 Korku Oyuncu 4.9 919

Büyük Yokai Savaşı
2005 42 Macera Oyuncu 6.4 2,692
2005 42 Dram Oyuncu 7.1 952
2005 42 Komedi Oyuncu 6.4 463
2005 42 Komedi Oyuncu
Senarist
6.0 414
2003 40 Dram Oyuncu 7.3 2,317
2003 40 Dram Oyuncu 7.1 1,926
2002 39 Komedi Oyuncu 7.2 701
2001 38 Dram Oyuncu 6.1 227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film