Giriş Kayıt
Nora Navas

Nora Navas


Oyuncu

Nora Navas, Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Acı ve Zafer (2019), Kara Ekmek (2010), Felices 140 (2015), Les de l'hoquei (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 6.0 47

Aramızda Kalsın
2022 Aksiyon Oyuncu 6.2 572
2021 Dram Oyuncu 6.1 55
2020 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 6.8 5,408

Acı ve Zafer
2019 Dram Oyuncu 7.5 62,684
2019 Dram Oyuncu 7.0 544
2018 Dram Oyuncu 7.4 63,506
2018 Oyuncu 5.2 1,711
2018 Komedi Oyuncu 5.7 231
2018 Dram Oyuncu 7.6 832
2018 Oyuncu 7.5 5,172
2016 Komedi Oyuncu 6.4 700

Saygın Vatandaş
2016 Dram Oyuncu 7.5 13,243
2015 Oyuncu 6.6 268
2015 Komedi Oyuncu 6.0 1,983
2014 Dram Oyuncu 7.2 44

Her Şey Onun İyiliği İçin
2013 Dram Oyuncu 6.0 331

Lanetli Kız
2012 Korku Oyuncu 5.5 1,305
2012 Dram Oyuncu 5.6 353
2011 Oyuncu    

Kara Ekmek
2010 Dram Oyuncu 6.9 5,054
2005 Dram Oyuncu 5.5 156
2004 Dram Oyuncu 7.7 246
2000 Dram Oyuncu 5.8 196
1993 Oyuncu 6.8 6
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024