Giriş Kayıt
Alicia Keys

Alicia Keys


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Alicia Keys, oyuncu, yapımcı, müzisyen.

2010 yılının Temmuz ayında Swizz Beatz ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Dadım Aşık (2007), Hayatın Getirdikleri (2008), Time Is Illmatic (2014), Kim Dotcom: Caught in the Web (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alicia Cook | Alicia Keyes
Takma İsmi: Lellow
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2021 Belgesel Oyuncu 6.5 376
2021 Komedi Yapımcı 4.5 38

Song Exploder: Şarkıların Hikâyesi
2020 Belgesel Oyuncu 7.4 722
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145
2020 Komedi Yapımcı 6.5 649
2019 Komedi Oyuncu 7.8 608
2017 Belgesel Oyuncu 7.0 1,415
2017 Komedi Oyuncu 5.6 489
2016 Müzik Oyuncu 5.1 220
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 1,964
2015 Belgesel Oyuncu 7.8 55,540
2015 Macera Oyuncu 4.2 8,346
2015 Dram Oyuncu 7.4 41,195
2014 Belgesel Oyuncu 7.0 3,342
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,093
2013 Belgesel Oyuncu 5.6 184

Matmazel C
2013 Belgesel Oyuncu 5.6 680
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,287
2013 Dram Müzik
Yapımcı
7.5 5,741
2013 Belgesel Oyuncu 7.8 4,302
2012 Müzikal Oyuncu 7.6 83
2012 Dram Yapımcı 6.5 635
2011 Komedi Yönetmen 6.9 1,208
2011 Game-Show Oyuncu 6.5 13,385
2009 Oyuncu 7.8 2,420

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Oyuncu 7.2 28,036
2007 Aile Oyuncu 6.1 344

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 64,288
2007 Kısa Metraj 6.8 91

Zafere Doğru
2006 Biyografi Müzik 7.2 48,980

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 152,488
2005 Belgesel Oyuncu 7.6 1,265
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,486

Sakin Ol
2005 Komedi 5.6 72,313
2004 Müzik Oyuncu 4.4 4,887
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 72
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497
2003 Game-Show 5.7 18,485
2003 Müzik Oyuncu 3.2 10
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,293
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,562
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 969
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 Müzik Oyuncu 8.2 571
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,447
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,990
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,131
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film