Giriş Kayıt
Swizz Beatz

Swizz Beatz (45)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

Kasseem Daoud Dean, 13 Eylül 1978 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen.

2003 yılının Şubat ayında Mashonda Tifrere ile evlendi. 7 yılın ardından 2010 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2010 yılının Temmuz ayında Alicia Keys ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Gerçek İsmi: Kasseem Daoud Dean
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1978
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaseem Dean
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 43 Belgesel Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 7.8 614
2017 39 Belgesel Oyuncu 5.4 886

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 36 Komedi Oyuncu 5.6 146,225
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.0 3,344

Matmazel C
2013 35 Belgesel Oyuncu 5.6 685
2007 29 Dram Oyuncu 5.2 406

Kuralsızlar
2006 28 Dram Müzik 6.6 26,747
2006 28 Belgesel Oyuncu 7.4 109

Kazanma Hırsı
1999 21 Dram Müzik 6.9 126,413
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,116
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film