Giriş Kayıt
Marcelo Zarvos

Marcelo Zarvos


Müzisyen, Müzisyen

Marcelo Zarvos, müzisyen, müzisyen.

Mucize (2017), Beni Unutma (2010), Suçlu (2021), Fences (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Marcelo U. Zarvos | Marcelo Uchoa Zarvos
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Skandalın Peşinde
2023 Komedi Müzik 6.9 45,743
2023 Biyografi Müzik 6.2 106

Adalet 3: Son
2023 Aksiyon Müzik 7.0 29,271
2023 Biyografi Müzik 6.7 17,289
2023 Komedi Müzik 5.1 10,387

George Foreman: Gelmiş Geçmiş En Büyük Ağır Siklet Şampiyonunun Mucizevi Hikayesi
2023 Biyografi Müzik 6.6 3,280
2022 Aksiyon Müzik 5.7 7,038
2022 Suç Müzik 7.0 6,690

Suçlu
2021 Suç Müzik 6.3 150,118
2020 Dram Müzik 6.8 12,408
2019 Biyografi Müzik 7.6 104,986
2019 Komedi Müzik 6.1 12,605
2019 Biyografi Müzik 7.9 14,567
2019 Belgesel Müzik 8.4 2,446
2019 Biyografi Müzik 7.3 19,730

İnancın Mucizesi
2019 Biyografi Müzik 6.3 11,056
2018 Dram Müzik 6.6 1,911
2018 Komedi Müzik 6.2 9,040
2018 Biyografi Müzik 6.2 1,902

Mucize
2017 Dram Müzik 7.9 179,358
2016 Dram Müzik 7.2 118,583

Hain
2016 Suç Müzik 6.2 23,960

Frekans
2016 Aksiyon Müzik 4.4 30,796

Aşkın Seçimi
2016 Dram Müzik
Müzik
6.5 46,138
2015 Komedi Müzik 5.5 12,772
2015 Biyografi Müzik 7.0 4,771
2015 Komedi Müzik 7.6 4,558
2015 Aksiyon Müzik 6.1 96,293

Dönüm Noktası
2014 Komedi Müzik 5.6 7,210
2014 Dram Müzik 7.9 49,371
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.6 8,794
2014 Dram Müzik
Müzik
6.5 24,868
2014 Dram Müzik
Müzik
5.8 3,854
2013 Suç Müzik 8.3 93,861

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Müzik 7.0 66,520

Aşkın Yüzü
2013 Dram Müzik 6.2 5,971
2013 Biyografi Müzik 6.2 7,954

Nadide Çiçekler
2013 Biyografi Müzik 7.0 3,582

Çalıntı Hayat
2012 Dram Müzik
Müzik
7.0 81,594

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Müzik
Müzik
6.4 6,886

Körfez
2012 Korku Müzik 5.7 29,780

Mükemmel Plan
2011 Komedi Müzik
Müzik
6.1 43,142
2011 Biyografi Müzik 7.3 19,230
2011 Dram Müzik
Müzik
5.5 79,978

Kukla
2011 Dram Müzik
Müzik
6.6 50,827
2010 Komedi Müzik
Müzik
8.1 15,773

Beni Unutma
2010 Dram Müzik 7.1 156,179

Doktor Ölüm
2010 Biyografi Müzik
Müzik
7.5 30,450
2010 Komedi Müzik
Müzik
6.6 11,602

İsimsiz
2009 Macera Müzik 7.5 34,096

Risk Almak
2009 Dram Müzik
Müzik
7.4 14,830

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Müzik
Müzik
6.7 66,551

Kayıp Yol
2008 Suç Müzik
Müzik
5.6 7,433

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Müzik 6.2 48,009

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Müzik
Müzik
5.6 28,576

Son Durak 174
2008 Suç Müzik 7.1 5,596
2007 Komedi Müzik
Müzik
5.4 2,989

Beni Deli Etme
2007 Komedi Müzik 6.4 18,999
2007 Suç Müzik
Müzik
6.7 34,978

Kirli Sırlar
2006 Dram Müzik 6.7 108,769

Hollywood Ülkesi
2006 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 36,040

Ira Ve Abby
2006 Komedi Müzik
Müzik
6.4 2,417

Mimar
2006 Dram Müzik 5.5 1,393
2006 Belgesel Müzik 7.1 60

Brokeback Dağı
2005 Dram Müzik 7.7 384,730
2005 Komedi Müzik 6.5 1,172
2005 Belgesel Müzik 6.9 640
2005 Komedi Müzik 5.9 8,456

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Müzik
Müzik
6.6 16,218
2003 Suç Müzik
Müzik
7.1 4,698
2001 Komedi Müzik
Müzik
6.6 17,463
2000 Dram Müzik 7.3 1,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film