Giriş Kayıt
Uğur Yücel

Uğur Yücel (67)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Müzisyen

Uğur Yücel, 01 Ocak 1957 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, müzisyen.

Eşkıya (1996), Cinayet Süsü (2019), Muhsin Bey (1987), Arabesk (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1957
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Ugur Yucel
8.7 (62 Oy)
  • Currently 173.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 8.6 98
2023 66 Komedi Oyuncu 3.6 566
2022 Komedi Oyuncu 7.3 1,386
2022 Dram Oyuncu    
2021 Suç Oyuncu 7.6 2,346
2021 64 Komedi Oyuncu    
2019 62 Komedi Oyuncu 6.7 19,825
2018 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.4 521
2016 Komedi Oyuncu 5.7 181
2016 59 Animasyon Oyuncu 7.0 8,708
2015 58 Komedi Oyuncu 4.4 606
2013 56 Yönetmen
Senarist
5.9 495
2013 56 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.5 5,842
2013 Komedi Oyuncu 7.6 532
2010 53 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.5 5,580

Aşka Ruhunu Kat
2009 52 Komedi Oyuncu 7.2 40,533

Seni Seviyorum New York
2008 51 Komedi Oyuncu 6.2 48,046
2008 Dram Oyuncu 7.5 1,239
2008 Komedi Oyuncu    
2006 49 Romantik Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.1 859
2005 Macera Oyuncu 6.5 542
2004 47 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.6 6,595
2003 Gerilim Oyuncu 7.6 826
2001 Macera Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.6 744
2000 43 Dram Oyuncu 6.3 983
1999 42 Dram Müzik 6.9 3,863
1998 41 Suç Müzik 7.9 16,231
1998 Komedi Yönetmen 8.7 6,613
1996 39 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.1 72,442
1988 31 Komedi Oyuncu 8.0 8,415
1987 30 Dram Oyuncu 8.4 11,788
1987 30 Komedi Oyuncu 7.7 3,975
1986 29 Komedi Oyuncu 7.5 4,647
1986 29 Dram Oyuncu 7.5 1,621
1985 28 Komedi Oyuncu 6.9 1,724
1985 Komedi Oyuncu 6.2 40
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film