Giriş Kayıt
Adam Woronowicz

Adam Woronowicz (45)


Oyuncu

Adam Woronowicz, 25 Aralık 1973 Bialystok, Podlaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Pod Mocnym Aniolem (2014), Kırmızı Örümcek (2015), Baby sa jakies inne (2011), Pakt (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Aralık 1973
Doğum Yeri: Bialystok, Podlaskie, Polonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 251

Soğuk Savaş
2018 45 Dram Oyuncu 7.6 35,581
2018 45 Oyuncu 6.3 615
2018 45 Dram Oyuncu 6.2 325
2018 45 Biyografi Oyuncu 6.1 23
2018 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 894
2018 Gerilim Oyuncu 6.3 88
2017 44 Biyografi Oyuncu 7.5 1,216
2017 Dram Oyuncu 6.5 49
2016 43 Suç Oyuncu 5.3 243
2015 Suç Oyuncu 7.4 620

İblis
2015 42 Gerilim Oyuncu 6.1 4,364
2015 42 Komedi Oyuncu 5.6 162

Beden
2015 42 Komedi Oyuncu 6.5 1,570

Kırmızı Örümcek
2015 42 Gerilim Oyuncu 6.4 1,215
2015 42 Komedi Oyuncu 6.0 247
2014 41 Komedi Oyuncu 5.0 223
2014 41 Dram Oyuncu 6.0 378
2014 41 Dram Oyuncu 6.9 2,086
2013 40 Komedi Oyuncu 7.3 3,262
2013 40 Dram Oyuncu 4.9 238
2013 40 Biyografi Oyuncu 6.5 2,418

Sevmek
2012 39 Dram Oyuncu 7.1 258
2012 39 Macera Oyuncu 4.2 45
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 127
2012 39 Aksiyon Oyuncu 4.5 571
2011 38 Komedi Oyuncu 5.9 916
2011 38 Dram Oyuncu 5.9 320
2011 38 Suç Oyuncu 6.0 520
2010 37 Oyuncu 6.3 144
2010 37 Dram Oyuncu 6.7 562

Küçük Gül
2010 37 Dram Oyuncu 7.1 1,089
2009 36 Komedi Oyuncu 7.1 1,789
2009 36 Dram Oyuncu 4.9 607
2009 36 Biyografi Oyuncu 7.0 674
2008 Komedi Oyuncu 5.2 203
1953 Dram Oyuncu 8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,210) The 100 (1,597) La casa de papel (1,417) Mindhunter (1,277) Legion (1,221) Preacher (1,171) Chernobyl (1,100) Yellowstone (1,064) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (973)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019