Giriş Kayıt
Jerzy Skolimowski

Jerzy Skolimowski (84)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Jerzy Skolimowski, 05 Mayıs 1938 Lódz, Lódzkie, Polonya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Elzbieta Czyzewska ile evlendi.

Beyaz Geceler (1985), 11 Eylül 1683 (2012), Die Fälschung (1981), Rysopis (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1938
Doğum Yeri: Lódz, Lódzkie, Polonya
Burcu: Boğa
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

2022 84 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 2,196
2018 80 Komedi Oyuncu 6.1 732
2015 77 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.7 1,930
2013 75 Dram 7.4 58,609

Yenilmezler
2012 74 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,398,299

11 Eylül 1683
2012 74 Macera Oyuncu 4.3 2,132

Ölümüne Kaçış
2010 72 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 7,921
2010 72 Belgesel Oyuncu 6.5 57

Anna ile Dört Gece
2008 70 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 1,819

Şark Vaatleri
2007 69 Suç Oyuncu 7.6 246,913

Karanlıktan Önce
2000 62 Biyografi Oyuncu 7.2 25,610
1998 60 Komedi Oyuncu 6.1 2,482

Çılgın Marslılar
1996 58 Komedi Oyuncu 6.4 231,303
1991 53 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.6 376
1991 News Oyuncu 6.9 312
1989 51 Dram Oyuncu
Yönetmen
Senarist
5.8 390
1987 49 Macera Oyuncu 5.7 854

Beyaz Geceler
1985 47 Dram Oyuncu 6.6 7,667
1985 47 Dram Senarist 4.7 961
1985 47 Dram Yönetmen 6.3 972

Ay Işığı
1982 44 Dram Oyuncu
Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.4 3,056
1981 43 Dram Oyuncu 7.1 912
1981 43 Dram Yönetmen
Oyuncu
Senarist
Sanat Yönetmeni
6.5 362
1978 40 Korku Yönetmen
Senarist
6.6 4,604
1972 34 Komedi Yönetmen
Oyuncu
5.4 277
1970 32 Komedi Senarist
Yönetmen
Oyuncu
7.2 6,503
1970 32 Macera Yönetmen
Senarist
4.9 331

Çıkış
1967 29 Dram Yönetmen
Senarist
6.5 841
1966 28 Dram Yönetmen
Senarist
6.8 477
1965 27 Dram Senarist
Yönetmen
Oyuncu
Sanat Yönetmeni
6.7 513
1965 27 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.8 437

Sudaki Bıçak
1962 24 Dram Senarist 7.4 22,470
1961 23 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.7 77
1960 22 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.9 142

Masum Büyücüler
1960 22 Dram Oyuncu
Senarist
7.3 1,394
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023