Giriş Kayıt
Ivan Martin

Ivan Martin


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Ivan Martin, oyuncu, senarist, yapımcı.

Hollywoodvari Bir Son (2002), Uzun Mesafe (2005), Loitering with Intent (2014), Prey for Rock & Roll (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yvan Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 6.5 33,954
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 5,125
2022 Gerilim Oyuncu 3.9 555

Madeline Madeline’i Oynuyor
2018 Dram Oyuncu 6.3 4,165
2016 Dram Oyuncu 6.5 7,020
2016 Komedi Oyuncu 7.1 22,769

Para Tuzağı
2016 Suç Oyuncu 6.5 106,012
2016 Dram Oyuncu 8.3 110,378
2014 Dram Oyuncu 5.4 908
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.5 890
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 125,489
2012 Dram Oyuncu 3.9 4,345
2011 Komedi Oyuncu 8.2 847
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,776

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Oyuncu 6.1 27,332
2011 Komedi Oyuncu 8.4 487,042
2010 Korku Senarist
Oyuncu
5.1 236
2010 Dram Oyuncu 5.0 874

Dövüş
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,310
2007 Biyografi Oyuncu 6.0 222

Son Dilek
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,422

Babamın Mektupları
2005 Komedi Oyuncu 6.2 8,940

Uzun Mesafe
2005 Korku Oyuncu 5.2 909
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,067

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Oyuncu 6.5 28,228

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Oyuncu 5.4 11,802
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,523
2000 Dram 5.9 10,036
1998 Suç Oyuncu 6.7 1,672
1997 Dram 7.3 10,262
1996 Komedi Oyuncu 6.2 759
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film