Giriş Kayıt
Emma Mager

Emma Mager


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Emma Mager, yapım yöneticisi, yapımcı.

(2017) The Ritual (2017), (1999) Yırtıcı (1999), (2017) Goodbye Christopher Robin (2017), (2017) Breathe (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 7.8 29,223
2021 Macera Yapımcı 6.8 832
2017 Korku Çeşitli 6.3 121,150
2017 Biyografi Çeşitli 7.0 19,331
2017 Biyografi Çeşitli 7.1 24,810
2017 Komedi Çeşitli 6.8 7,254
2017 Biyografi Çeşitli 7.1 29,948
2017 Dram Çeşitli 6.2 23,075

Kuzenim Rachel
2017 Dram Çeşitli 6.0 21,027
2017 Aksiyon Çeşitli 6.4 3,166

İstisna
2016 Dram Çeşitli 6.8 15,523
2013 Dram Çeşitli 7.3 33,262

Demir Leydi
2011 Biyografi Çeşitli 6.4 113,805

Koryalanus Faciası
2011 Dram Çeşitli 6.1 33,588

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Çeşitli 6.9 19,200

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Yapımcı 6.9 28,828

Korku
2009 Dram Çeşitli 5.6 12,999

Cennetin Kapısında
2009 Macera Çeşitli 6.0 63,812

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 134,613

Son Umut
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 531,403

Haylaz Kum Perisi
2004 Macera Yapım Yöneticisi 5.5 5,514

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 3.8 6,108
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 954

Doğuştan Romantik
2000 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.4 1,659

Yırtıcı
1999 Macera Çeşitli 6.9 43,419

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Çeşitli 3.8 45,516
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film