Giriş Kayıt
Margaret Leighton

Margaret Leighton (53)


Oyuncu

Margaret Leighton, 26 Şubat 1922 Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kapri Aşıkları (1949), Arabulucu (1971), The Best Man (1964), 7 Kadın (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Margaret Leighton, 13 Ocak 1976 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1922
Ölüm Tarihi: 13 Ocak 1976
Doğum Yeri: Barnt Green, Worcestershire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Oyuncu 6.9 174
1975 53 Biyografi Oyuncu 6.6 661
1974 52 Fantastik Oyuncu 6.6 5,230
1973 51 Korku Oyuncu 7.2 1,930

Gizli İlişkiler
1972 50 Dram Oyuncu 5.8 1,405

Arabulucu
1971 49 Dram Oyuncu 7.2 6,246
1969 Dram Oyuncu 7.8 181
1969 47 Komedi Oyuncu 6.0 1,151
1966 Aksiyon Oyuncu 6.6 514

7 Kadın
1966 44 Dram Oyuncu 6.7 2,641
1965 43 Komedi Oyuncu 6.9 3,925
1964 42 Komedi Oyuncu 7.6 3,707

Toreadorların Valsi
1962 40 Komedi Oyuncu 5.8 741
1961 Dram Oyuncu 7.1 635
1961 Dram Oyuncu 7.0 974
1959 37 Dram Oyuncu 6.2 1,020
1957 35 Komedi Oyuncu 6.2 235
1954 32 Dram Oyuncu 6.9 723
1954 32 Gizem Oyuncu 6.2 534
1954 32 Suç Oyuncu 6.7 1,477
1952 30 Dram Oyuncu 7.2 1,984
1952 30 Suç Oyuncu 6.8 763
1951 29 Suç Oyuncu 6.2 459
1950 28 Macera Oyuncu 6.0 599
1950 Dram Oyuncu 7.8 177

Kapri Aşıkları
1949 27 Suç Oyuncu 6.2 7,985
1948 26 Biyografi Oyuncu 5.2 327
1948 26 Dram Oyuncu 7.6 1,786
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024