Giriş Kayıt
Barbara A. Hall

Barbara A. Hall


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Barbara A. Hall, yapımcı, yapım yöneticisi.

Milk (2008), Benim Adım Sam (2001), Hazine Avcıları (2014), Özel Kuvvetler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Barbara Hall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Yapımcı 6.9 14,862
2021 Dram Yapımcı 6.7 33,777

Gece Yarısı Gökyüzü
2020 Dram Yapımcı 5.6 72,273
2019 Aksiyon Yapımcı 7.7 20,406

Denemeye Değer
2019 Komedi Yapımcı 6.8 121,615
2017 Suç Yapımcı 5.8 47,191
2017 Suç Yapımcı 8.4 223,974
2015 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 82,615

Hazine Avcıları
2014 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 141,092

Buraya Kadar
2013 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 434,722

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 230,640
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.7 206,800

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.3 31,818

Güzel Günler
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.3 60,003
2010 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.7 48,185

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 137,523
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 179,791

İkili Oyun
2008 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 33,434

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Yapımcı 6.2 47,668

Jerome'un Planı
2006 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 17,710

İyi Geceler, İyi Şanslar
2005 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.4 101,271
2004 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.7 157,330

Benim Adım Sam
2001 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 155,250

Hayalet Dünya
2001 Komedi Yapımcı 7.3 126,753

Bir Şans Daha
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 21,731

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 104,761

Büyük Kahuna
1999 Dram Yapımcı 6.5 15,031
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 13,818

Aşkın Gücü
1998 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 114,348

Hugo Havuzculuk
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 2,097
1996 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 160

Albino Timsah
1996 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 8,559

Vahşi Av
1995 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 294
1995 Macera Yapım Yöneticisi 5.9 4,263

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 97,271
1993 Komedi Çeşitli 7.1 62,042

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Çeşitli 7.5 47,246

Mambo Kralları
1992 Dram Çeşitli 6.4 5,950

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Çeşitli 6.8 63,023
1988 Romantik Çeşitli 4.8 1,267
1987 Aksiyon Çeşitli 5.4 11,091
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024