Giriş Kayıt
Giorgio Colangeli

Giorgio Colangeli (74)


Oyuncu

Giorgio Colangeli, 14 Aralık 1949 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Bir Katliam Romanı (2012), Bekleyiş (2015), Yapabiliriz (2008), Son Duman (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1949
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma
2024 Korku Oyuncu 5.9 17,528
2024 Dram Oyuncu 6.6 373
2023 74 Komedi Oyuncu    
2023 74 Macera Oyuncu 8.3 222
2022 Suç Oyuncu 7.2 75
2022 73 Komedi Oyuncu 4.7 337
2021 Kısa Metraj Oyuncu    
2021 72 Komedi Oyuncu 7.0 5
2021 Biyografi Oyuncu 6.8 604
2019 70 Dram Oyuncu 5.0 725
2019 70 Komedi Oyuncu 5.7 249
2018 69 Dram Oyuncu 5.9 155
2018 69 Dram Oyuncu 6.1 230
2017 68 Komedi Oyuncu 5.9 807

Bekleyiş
2015 66 Dram Oyuncu 6.5 2,597
2015 66 Dram Oyuncu 6.3 184
2015 Dram Oyuncu 6.1 218
2015 66 Dram Oyuncu 5.9 359
2015 66 Oyuncu 6.7 276
2015 Komedi Oyuncu 7.1 190
2014 65 Komedi Oyuncu 7.1 37
2014 65 Dram Oyuncu 7.4 140
2014 Fantastik Oyuncu 8.1 71
2014 Dram Oyuncu 7.3 309
2013 64 Komedi Oyuncu 5.8 898
2013 64 Dram Oyuncu 6.9 66
2013 64 Komedi Oyuncu 6.1 804
2013 64 Komedi Oyuncu 6.1 1,077
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 27
2012 63 Dram Oyuncu 6.9 93

Bir Katliam Romanı
2012 63 Dram Oyuncu 7.2 2,897
2011 62 Dram Oyuncu 6.8 99
2011 62 Suç Oyuncu 6.2 595
2010 61 Komedi Oyuncu 5.9 3,287
2010 61 Komedi Oyuncu 5.6 361

Son Duman
2010 61 Dram Oyuncu 6.5 819

Hayatımız
2010 61 Dram Oyuncu 6.7 2,385
2009 60 Komedi Oyuncu 5.0 145
2009 60 Dram Oyuncu 6.4 203

Çift Zaman
2009 60 Suç Oyuncu 6.6 4,223
2008 59 Biyografi Oyuncu 7.2 19,080
2008 59 Dram Oyuncu 5.7 49

Yapabiliriz
2008 59 Komedi Oyuncu 7.5 1,836
2008 59 Dram Oyuncu 6.0 48
2008 Dram Oyuncu 6.1 31
2008 59 Komedi Oyuncu 4.9 712
2008 Dram Oyuncu 6.6 170
2007 Biyografi Oyuncu 7.9 545
2007 58 Komedi Oyuncu 5.5 268
2006 57 Komedi Oyuncu 6.0 168
2006 57 Dram Oyuncu 7.0 292

Aile Dostu
2006 57 Dram Oyuncu 7.1 4,404
2006 Romantik Oyuncu 7.3 31
2005 56 Dram Oyuncu 5.6 167
2004 Suç Oyuncu 5.7 54
2004 55 Dram Oyuncu 6.7 651
2004 Aile Oyuncu 7.6 60

Roma İnsanları
2003 54 Komedi Oyuncu 6.3 487
2003 54 Komedi Oyuncu 6.2 271
2002 53 Komedi Oyuncu 6.1 20

Unfair Competition
2001 52 Dram Oyuncu 6.9 1,576
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 326
1998 49 Komedi Oyuncu 6.9 1,371
1995 46 Suç Oyuncu 6.9 645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film