Giriş Kayıt
Pedro Casablanc

Pedro Casablanc (59)


Oyuncu

Pedro Casablanc, 17 Nisan 1963 Seville, Seville, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Perdida (2018), Mar de plástico (2015), Viaje al cuarto de una madre (2018), Bajo la Rosa (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1963
Doğum Yeri: Seville, Seville, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Pedro Casablanch
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 59 Dram Oyuncu    
2022 59 Macera Oyuncu    
2022 59 Dram Oyuncu 5.5 35
2022 59 Dram Oyuncu 5.1 122
2022 59 Aksiyon Oyuncu    

Paralel Anneler
2021 58 Dram Oyuncu 7.1 18,434
2021 58 Komedi Oyuncu 6.3 32
2021 Macera Oyuncu 6.7 742
2021 58 Gerilim Oyuncu    
2021 Macera Oyuncu 6.1 157
2021 58 Dram Oyuncu 6.6 27,465
2020 57 Gerilim Oyuncu 5.5 572
2020 57 Komedi Oyuncu    
2020 57 Suç Oyuncu 6.2 6,809
2020 Suç Oyuncu 6.6 17,396
2020 57 Komedi Oyuncu 6.4 493
2019 56 Suç Oyuncu 6.3 9,327
2019 56 Suç Oyuncu 5.4 5,580

Acı ve Zafer
2019 56 Dram Oyuncu 7.5 59,312
2019 56 Gerilim Oyuncu 6.6 809
2019 Suç Oyuncu 6.5 7,881
2019 56 Oyuncu 5.6 1,806
2019 56 Oyuncu 5.5 587
2018 55 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,833
2018 55 Oyuncu 6.1 150
2018 55 Oyuncu 6.6 1,013
2018 55 Suç Oyuncu 5.6 5,026
2018 Romantik Oyuncu 6.6 399
2017 54 Komedi Oyuncu 6.0 2,666
2017 Dram Oyuncu 6.6 10,743
2017 54 Gerilim Oyuncu 6.4 16,418
2017 54 Komedi Oyuncu 5.0 1,021
2017 54 Gizem Oyuncu 6.3 927
2016 Suç Oyuncu 6.9 603
2016 53 Biyografi Oyuncu 6.8 8,285
2015 52 Dram Oyuncu 6.7 556
2015 52 Komedi Oyuncu 7.3 13,302
2015 Dram Oyuncu 7.1 2,039
2015 52 Gerilim Oyuncu 6.4 423
2015 Oyuncu 6.3 225
2013 50 Dram Oyuncu 4.7 6
2013 Dram Oyuncu 6.1 32
2013 50 Komedi Oyuncu 4.4 254
2013 Oyuncu 8.2 7
2011 Tarihi Oyuncu 8.3 2,312
2011 48 Tarihi Oyuncu 6.0 344
2009 46 Komedi Oyuncu 4.7 222
2009 Komedi Oyuncu 6.3 309

Bir Matador Metresi
2008 45 Biyografi Oyuncu 5.6 3,148

Che
2008 45 Biyografi Oyuncu 6.8 34,108
2007 44 Komedi Oyuncu 4.0 925
2007 44 Aksiyon Oyuncu 4.5 334
2006 Oyuncu 6.6 122
2005 Oyuncu 7.0 2,186
2005 Oyuncu 5.5 327
2005 Oyuncu 6.1 577

Karanlık Plan
2004 41 Aksiyon Oyuncu 4.3 473
2002 Dram Oyuncu 7.5 184
2002 Oyuncu 7.3 153
2001 Oyuncu 7.4 1,447
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 114
2000 Oyuncu 5.5 704
2000 Oyuncu 6.8 174
1999 Oyuncu 5.9 354
1998 35 Komedi Oyuncu 4.8 491
1998 Komedi Oyuncu 5.9 586
1998 Aksiyon Oyuncu 5.6 339
1997 Oyuncu 5.1 55
1996 Oyuncu 5.5 24
1994 31 Dram Oyuncu 6.5 2,168
1994 Komedi Oyuncu 4.3 132
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023