Giriş Kayıt
Sami Ayanoglu

Sami Ayanoglu (56)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Sami Ayanoglu, 21 Nisan 1913 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Yavuz Sultan Selim agliyor (1952) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1913
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Boğa
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu 5.2 25
1971 Romantik Oyuncu 4.6 21
1968 55 Macera Oyuncu 5.8 25
1967 54 Macera Oyuncu    
1967 54 Macera Oyuncu    
1966 53 Macera Oyuncu 6.4 141
1966 53 Dram Oyuncu    
1966 53 Dram Oyuncu    
1966 53 Dram Oyuncu    
1965 52 Dram Oyuncu 6.7 115
1965 52 Dram Oyuncu    
1963 50 Dram Oyuncu 8.0 3,171
1962 49 Dram Oyuncu 6.9 348
1962 49 Dram Oyuncu 6.8 27
1962 49 Yönetmen
Oyuncu
   
1961 48 Dram Oyuncu
Yönetmen
5.0 14
1961 48 Dram Oyuncu 7.7 859
1961 48 Dram Oyuncu    
1961 48 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
1960 47 Yönetmen
Senarist
6.2 8
1959 46 Senarist    
1958 45 Romantik Yönetmen
Senarist
   
1956 43 Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
1956 43 Dram Yönetmen
Senarist
   
1955 42 Macera Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
6.0 106
1955 42 Dram Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
5.4 9
1954 41 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.7 6
1954 41 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
1954 41 Dram Oyuncu    
1953 40 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.9 105
1953 40 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
1953 40 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 22
1952 39 Dram Senarist
Yönetmen
   
1952 39 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.7 29
1951 38 Dram Senarist
Yönetmen
5.0 20
1951 38 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.5 28
1951 38 Macera Oyuncu 7.4 600
1949 36 Dram Yönetmen
Senarist
   
1949 36 Macera Yönetmen
Senarist
   
1948 35 Dram Yönetmen    
1946 33 Suç Oyuncu    
1944 31 Dram Oyuncu    
1943 30 Dram Oyuncu 6.6 8
1942 29 Suç Oyuncu 5.6 19
1940 27 Komedi Oyuncu    
1939 26 Komedi Oyuncu 5.1 11
1938 25 Komedi Oyuncu 5.0 12
1934 21 Dram Oyuncu 6.6 105
1933 20 Müzikal Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019