Giriş Kayıt
Yumi Asô

Yumi Asô (60)


Oyuncu

Yumi Asô, 15 Ağustos 1963 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Shinjû tenshi (2011), Bokura ga ita: Part 2 (2012), Hayatta Kalmanın 5 Yolu (2004), Koizora (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1963
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Günler
2023 60 Dram Oyuncu 7.9 38,495
2022 Dram Oyuncu 7.1 41
2021 Dram Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 7.1 19
2019 Aile Oyuncu 2.9 7
2019 56 Dram Oyuncu 6.5 51
2019 Romantik Oyuncu 7.3 138
2018 Aile Oyuncu 7.4 338
2018 Dram Oyuncu 6.8 73
2017 Dram Oyuncu 6.4 22
2017 54 Dram Oyuncu 6.4 345
2017 Dram Oyuncu 5.2 50
2017 Romantik Oyuncu 6.5 40
2016 53 Aksiyon Oyuncu 5.2 87
2016 Dram Oyuncu 7.2 241
2015 Dram Oyuncu 6.8 32
2015 Dram Oyuncu 6.9 179
2015 Dram Oyuncu 7.8 736
2014 Dram Oyuncu 8.2 11
2014 Komedi Oyuncu 7.3 616
2013 50 Komedi Oyuncu 6.6 238
2013 50 Komedi Oyuncu 6.7 65
2013 50 Biyografi Oyuncu 6.7 7
2013 50 Komedi Oyuncu 5.9 34

Kara Çaylak
2013 Dram Oyuncu 8.3 112
2012 49 Dram Oyuncu 6.9 546
2012 49 Dram Oyuncu 6.6 702
2011 Dram Oyuncu 8.8 93
2011 48 Oyuncu 7.5 854
2010 Dram Oyuncu 7.4 9
2009 Dram Oyuncu 7.9 1,099
2009 Dram Oyuncu 7.0 86
2007 44 Dram Oyuncu 6.8 3,779
2007 Oyuncu    
2006 43 Tarihi Oyuncu 6.3 211
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2005 Oyuncu    

Hayatta Kalmanın 5 Yolu
2004 41 Fantastik Oyuncu 7.5 10,165
2002 39 Komedi Oyuncu 6.5 166
2002 39 Oyuncu 7.1 57
2001 Oyuncu    
2001 Oyuncu 7.6 18
1998 35 Suç Oyuncu 6.6 65
1995 32 Dram Oyuncu 6.9 53
1995 Dram Oyuncu 8.1 105
1986 23 Komedi Oyuncu 6.8 213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film