Giriş Kayıt
Barry Pepper

Barry Pepper (52)


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Barry Robert Pepper, 04 Nisan 1970 Campbell River, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, dublör.

Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), 25. Saat (2002), Muhbir (2013), Ölümcül Sular (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barry Robert Pepper
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1970
Doğum Yeri: Campbell River, British Columbia, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.81 m
9.0 (37 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.7 405
2021 51 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,489

Boyalı Kuş
2019 49 Dram Oyuncu 7.3 6,605
2019 49 Suç Oyuncu 5.4 8,803

Ölümcül Sular
2019 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 86,348

Labirent: Son İsyan
2018 48 Aksiyon Oyuncu 6.2 144,614
2017 47 Dram Oyuncu 5.9 4,012
2016 46 Animasyon Oyuncu 5.6 17,686

Labirent: Alev Deneyleri
2015 45 Aksiyon Oyuncu 6.3 255,476
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.5 1,273

Elçiyi Öldür
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.9 47,409

Maskeli Süvari
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 237,031

Muhbir
2013 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 89,599

Bitik Şehir
2013 43 Suç Oyuncu 6.1 81,276
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,459

İz Peşinde
2010 40 Macera Oyuncu 7.6 342,999
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.2 17,378
2010 40 Biyografi Oyuncu 6.5 1,121
2009 Aksiyon Oyuncu 8.8 24,255
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,204
2009 39 Dram Oyuncu 7.0 2,970
2009 39 Dram Oyuncu 6.1 1,836

Yedi Yaşam
2008 38 Dram Oyuncu 7.6 305,742

Bilinmeyen
2006 36 Suç Oyuncu 6.4 30,700

Atalarımızın Bayrakları
2006 36 Dram Oyuncu 7.1 124,898

Üç Defin
2005 35 Macera Oyuncu 7.3 40,875

Ripley Yeraltında
2005 35 Suç Oyuncu 6.0 2,604
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 35 Belgesel Oyuncu 6.9 984
2004 34 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,658

Karda Yürüyen
2003 33 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.3 10,957

25. Saat
2002 32 Suç Oyuncu 7.6 180,474

Bir Zamanlar Askerdik
2002 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 144,416

Sıkı Dostlar
2001 31 Suç Oyuncu 6.1 24,150
2001 31 Biyografi Oyuncu 7.7 16,981
2000 30 Aksiyon Oyuncu 2.5 80,831

Yeşil Yol
1999 29 Suç Oyuncu 8.6 1,310,287

Devlet Düşmanı
1998 28 Aksiyon Oyuncu 7.3 247,608

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,400,084

Ateş Fırtınası
1998 28 Gerilim Oyuncu 4.8 4,075
1997 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,240
1996 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023