Giriş Kayıt

Waves (2019)


135 dk
6.4
  • 128/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6.4/10 puan 39 kullanıcı oyladı
Yönetmen:
Ülke:
Rating:
7.5
88
81
Vizyon Tarihi:
15 Kasım 2019 (ABD)
Dil:
İngilizce
Çekim Yeri:
Florida, ABD
Nam-ı Diğer:
Las olas
62 kişi izledi 53 kişi izleyecek 4 kişinin favorisi 107 takip
Özet
Waves'in hikayesi Güney Florida'da geçiyor. Orada yaşayan Afrikalı-Amerikalı bir ailenin duygusal geçişlerine tanıklık etmemize neden olan film, hayat hakkında birçok deneyimi sunuyor ve sevginin anlamını çözmemizi istiyor. This Is Us'ın ödüllü oyuncusu Sterling K. Brown, filmde otoriter bir babayı canlandırıyor. Anneye ise Tony ödüllü Renee Elise Goldsberry hayat veriyor. Ailenin çocukları rolünde Taylor Russell'ı ve Kelvin Harrison Jr.'ı izleyeceğiz. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda son zamanların yıldızı parlayan oyuncusu Lucas Hedges, Neal Huff, Clifton Collins Jr. ve “Euphoria”nın beğenilen oyuncusu Alex Demie yer alıyor. - Gönderen: Quaresmania
Son Haberler
Trey Edward Shults'un Yeni Filmi Waves'ten İlk Fragman Yayınlandı
It Comes at Night ile adından söz ettiren Trey Edward Shults’un dünya prömiyerini yaptığı Telluride Film Festivali’nde beğeniyle karşılanan yeni filmi Waves’ten ilk fragman yayınlandı. Yaşlı bir kadının yıllar sonra evine dönmesini konu alan komedi türündeki Krisha ile sinema dünyasına adım atan Trey Edward Shults, 2017 yılında, korku türünün son yıllardaki iyi örneklerinden biri olan It Comes at Night ile adından söz ettirmeyi başardı. It Comes at Night’ın ardından nasıl bir projeye imza attığını görmek için sabırsızlandığımız Shults, bu yıl yeni filmi Waves ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. ...
Yorumlar
4 yıl önce
avatar
Yaşarken sevdiklerimizin kıymetini anlamamız ve öfkelerimizi kontrol etmemiz açısından çok güzel bir dram filmi.Açıkçası sıkılmadan beğenerek izledim.Eğer dram filmlerini seviyorsanız doğru film derim ve tavsiye ederim..
4 yıl önce
default avatar
Amerikan bağımsız sinemasının genç yönetmenlerinden Trey Edward Shults imzalı Waves, büyüme sancılarının parça parça ettiği bir üst-orta sınıf Amerikan ailesine mercek tutan ve bu ailenin iki çocuğu etrafında gelişen olayları anlatan oldukça etkileyici bir dram filmi. Otoriter baba, babasının motivasyonu altında ezilen ve onu memnun etmek için çaba sarf eden oğul klişesi ile aslında bildik bir hikâye anlatıyormuş gibi görünen film; dakikalar ilerledikçe genç bireylerin dönüşümleri esnasında hiçbir şeyin ön görülemeyeceğine dair sarsıcı, çarpıcı sert bir drama evriliyor. İlk yarısında güreş sporcusu ve her açıdan geleceği parlak on sekiz yaşındaki Tyler’ın birbirini takip eden olaylar zincirinde kontrolsüzce oradan oraya savrulmasını, hırçın bir “dalga” olup sert kayalıklara çarparak parçalanmasını izlediğimiz film, tam bitti derken bu kez başından beri bir yan karakter olarak izlediğimiz kız kardeş Emily’nin hikayesine odaklanıyor ve adeta sahile vuran dalganın geri çekilmesi gibi dinginliğe doğru bir seyir halini alıyor. Aile bağlarına, ebeveyn davranışlarına, sevgiye, affetmeye dair çok etkili şeyler söyleyen, seyirciyi farklı duygular deneyimlemeye davet eden Waves; güçlü dramatik altyapısının yanında son derece başarılı sinematografisiyle de dikkat çekiyor. Olay akışına göre değişen ekran oranı, ışık ve renk kullanımındaki zenginlik, film boyunca hiç susmayan müzikler, filmin özgün anlatısına katkıda bulunan görsel ve işitsel unsurlar olarak onu daha da yukarıya taşıyor. Kısacası; Z kuşağına dair anlattığı etkileyici büyüme hikayesini güçlü bir sinematografi ile destekleyen Wawes, bu yılın en iyi dram filmlerinden biri.

8,0 /10
4 yıl önce
avatar
Kurgusu ve işlenişi itibari ile Euphoria dizini andırdı. Ergenlik dönemindeki iki çocuğu olan bir ailenin iletişim sorunları, çocukların kimlik bunalımları, hataları ve sonuçları üzerine bir drama. İzlerken zaman zaman kötü bir olay olacak diye strese giriyorsunuz.İzlenebilir ama bence puanı abartı gibi geldi bana.
Waves Altyazıları

Türkçe Altyazılar

Dil
CD
Çevirmen
Fps
İndirme
Gönderen
1
23.976
1,746
AAA / DiSRUPTION / FGT / PSA / QxR / RARBG / YTS
4 yıl önce

İngilizce Altyazılar

Dil
CD
Çevirmen
Fps
İndirme
Gönderen
1
23.976
93
Tigole / RARBG
4 yıl önce
1
23.980
130
HD3D / AAA / EVO
4 yıl önce
1
NETRip
23.976
315
CMRG / EVO / FGT / GalaxyRG / MkvCage / RMTeam / XVID / YTS.LT
4 yıl önce
1
Fansub
23.976
54
EVO
4 yıl önce
  • İyi
  • Yeterli
  • Yetersiz
  • Değerlendirilmedi
  • Kaynak Altyazı Bekleniyor
  • Arşiv
Bu filmi sevenler şunları da sevdi
Forumdan Benzer Başlıklar
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film