Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

motkun

 
Kayıt : 25 Ağustos 2019
  • And the Band Played On
    And the Band Played On
  • Pavarotti
    Pavarotti
  • Mussolini ile Çay
    Mussolini ile Çay
Son Yorumları
3 Body Problem (2024)
23 Mart 2024
Orijinal Çin dizisinden sonra seyredince hayal kırıklığı yaratıyor. Hele polis hiç mi hiç olmamış. Konuya diyecek bir şey yok, kitabını herkes beğendi. Ama kitabı filme dökerken Çinliler çok daha başarılıydı.
Yesterday (2019)
11 Eylül 2019
Eğer Beatles kendi şarkılarını söylerken dinlemiş olacak kadar yaşlıysanız bu film sizi uçurabilir. Yeter ki fantastik bir film seyrettiğinizi bilip de gerçekleri aramaya takılmayın. Gözlerinizi kapatın ve kendinizi Malik'in yerine koyun. Düşünün ki o muhteşem şarkıları bilen tek kişi sizsiniz ve herkese ezberletecek olan da siz olmalısınız. İşte o zaman filme bayılacaksınız. Küçük sürprizler de çok güzeldi, örneğin Ed Sheeran'ı görmek gibi. Bu arada Himesh Patel değil ama Lily James rolünde muhteşem. Bence Bohemian Rhapsody ve Rocketman'den daha güzel bir seyirlik.
Tea with Mussolini (1999)
25 Ağustos 2019
Filmin yönetmeni kendi hayat hikayesini anlatmış. İtalya'da faşizmin iktidarı, ikinci dünya savaşına giriş ve savaşın bitişi, zemindeki hikaye bu. Ön planda ise biraz kaçık, epey yaşlı ve sanatsever İngiliz ve Amerikan kadınları. Savaş dönemine karşılık filmde şiddet hiç belirgin değil, yakalananları, tutuklananları görsek de sonları belirsiz ve filmde hiç ölen yok. Eski İngiltere büyük elçisinin dul eşinin bir sözü filmi özetliyor: "her ikimiz de sonuçta piç kurusuna dönüşen adamlara güvendik". Sevimli bir film, ailecek seyredebilirsiniz. Ancak süresinin 2 saat olduğuna dikkat.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film