Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

grndiru

 
Kayıt : 08 Ağustos 2019
  • Don't Look Up
    Don't Look Up
  • Nuh Tepesi
    Nuh Tepesi
  • Squid Game
    Squid Game
  • Köstebek
    Köstebek
  • Soysuzlar Çetesi
    Soysuzlar Çetesi
Son Yorumları
Don't Look Up (2021)
15 Ocak 2022
Bilimin ve toplumsal algıların hükümetler ve arkasındaki kapital güçler tarafından nasıl manipüle edilebildiğinin kara mizah ile karışık bir anlatımı sunulmuş.

İnsanlar tehlikenin kendilerine dokunacağını gözleri ile görene kadar onu görmezden gelerek eğlence dolu yaşamlarını sürdürme eğilimindeler.

Ayrıca güçlü çevrelere yanaşarak onlarla mücadele etme ya da fikirlerini değiştirme fikrinin geçersiz hatta acziyet gösteren bir yaklaşım olduğu gösterilmiş.
Sürprizbozan: Göster


Onun dışında ilk yarısı son kısmına göre oldukça sıkıcıydı. Birçok olguyu vurgulayan, içersinde yeterli düzeyde mizah da barındıran izlenmeye değer film.
Passengers (2016)
01 Kasım 2021
Filmin atmosferi oldukça başarılı. Özellikle çok güzel görsel efektler sunan sahneler var, tekrar tekrar izlemek istiyorsunuz.
Ancak senaryoda kolaya kaçılmış ya da acele edilmiş yerler var ki zorlama olmuş. Bu kısımlar daha güzel kurgulansa bir başyapıt olabilirdi.
Sürprizbozan: Göster



Film izlemeye değer.
De slag om de Schelde (2020)
26 Ekim 2021
Savaş sahneleri ve efektler güzel. Ancak filmde beklenen dram izleyiciye geçmiyor ve savaş stratejisi aktarılamamış. Güzel efektlerle birbirine sıkan adamların savaşını izliyorsunuz. Bu kadar farklı karakter arasında savrulunca karakterlerin hiçbirine ısınamıyorsunuz. Doğal olarak hikayeden kopuyorsunuz. Vasat bir film olmuş.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film