Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Bozislaw

 
Kayıt : 18 Şubat 2017
  • Zihin Gezgini
    Zihin Gezgini
Son Yorumları
The Creator (2023)
14 Kasım 2023
Bence oldukça güzel bir film olmuş. Gayet anlaşılır bir hikaye kurgusu var. Hikayede "Acaba" dediğim hiç bir anlaşılmaz yer yok. Görsel olarak benden 10 alır. Ses efektleri de harika. Müzikler de gayet güzel. Hikaye de fena değil ama yine de bir şeyler eksik sanki. Tüm bunlar filmi "Unutulmaz Filmler" kategorisine sokmaya yetmiyor. Başrol oyuncusunu Tenet'de de hiç sevmemiştim. Tenetin başarısızlığına en çok katkı sağlayan olarak görüyorum. Yine bu filmde de itici geldi bana. Bir filmin başarısı için oyuncu seçimi gerçekten önemli. Her şeye rağmen son zamanlarda izlediğim bir kaç güzel filmden biri.
Moon Knight (2022)
06 Mayıs 2022
Arkadaşlar, biliyorsunuz bu dizinin yapımcılarından biri Oscar Isaac. Bu arkadaşın başrolünü oynadığı The Promise (2016) filmini izlemenizi öneriyorum. "Armenian Genocide" fikrini nereden edindiğini anlarsınız. Ayrıca yine bu filmin IMDb sayfasındaki FAQ, Reviews, Storyline vs de okumanızı (sinirleriniz dayanırsa) öneririm. Sanırım bunlardan sonra "Oscar Isaac"ı daha çok seveceksiniz !!!
Reminiscence (2021)
08 Ekim 2021
Ben bu filme "kötü bir film" diyemeyeceğim. Cinematografi kesinlikle başarılı. Öykünün kurgusu, filmin kurgusu yeterince iyi. Kötü oyunculuğa rastlamadım. Beğenmeyenler sanırım bilim-kurgu öğelerinden hoşlanmamışlar. Fikir olarak "Anı Gezginliği" konseptine karşılar. Tıpkı benim "Zaman Yolculuğu" fikrine, imkansız olduğuna inandığım için karşı olduğum gibi. Bunun dışında görsel efektler, müzik (Ramin Djawadi), oyuncular, kurgu, herşey başarılı idi. Kesinlikle zaman kaybı olarak görmüyorum. Bu filmi uzun süre beklettim, çünkü düzgün bir altyazı yoktu. İyi seyirler.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film