Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

kuyar

 
Kayıt : 15 Ağustos 2012
Şehir : Ankara
Meslek : Boş gezenin boş kalfası
İlgi alanları : Sinema, Sinema, Sinema
  • Cyberbully
    Cyberbully
  • Lucia de B.
    Lucia de B.
Son Yorumları
Nomadland (2020)
16 Mayıs 2021
en kötü oscar filmi, film bile denmez belgesel denemesi. yönetmenin bile sıkılıp çekim fantezisine girdiği girdiği gereksiz bir film. yine film dedim pardon.
Antebellum (2020)
07 Aralık 2020
Filme düşük puan veren yabancıların amerikalı beyazlar ve ingilizcesi olmayan türkler oldupunu düşünüyorum. Altyazı çevirisi çok başarısız. konuyu anlamamışlardır. Birazcık da amerikan gerçeğini ve tarihini bilmemek de etkili olabilir sevmemelerinde.
Bu bir roman değil, filmde anlatılanlar bir amerikan rüyası. elbette küçük radikal bir azınlık için. Dolayısyla bu bir eleştiri filmi olduğu için bazı eksiklere takılmamak lazım. Eleştirilen konuya sonuna kadar katılıyor ve 7.5 / 10 veriyorum.
La La Land (2016)
28 Ocak 2017
Cafe Society filminden çalıntı sahneler içeren Oscar sınıfından çok uzak vasat bir film. E o halde 14 dalda nasıl aday oldu? Şöyle ki: Çevrenize bakın hayvan hakları ve kadın erkek eşitliğinde aykırı cümle kuran kimse bulamazsınız. Ama en çok ihlal edilen iki alandır. Çünkü kimse inanmaz, sürü psikolojisi gereği öyleymiş gibi davranır. Bu filmi sevenler övmek zorunda kalmışlar, nasıl olur da jaz sevmezsin dediklerinde hödük olmamak için. Oyuncular müthiş olmasına rağmen oyunculuklar ortalama, müzikler berbat, danslar ortalama. Hele bir sahne var ki, nikah masası çalmaya başlayacak diye çok korktum. Biraz türk filmi tadında, biraz modern, biraz romantik...
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film