Giriş Kayıt

Zack Snyder’s Justice League, Dört Bölüm Hâlinde Değil, Dört Saatlik Film Olacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Ocak 2021 17:11

752 

resim

Justice League’in Zack Snyder tarafından hazırlanan yeni versiyonu, daha önce açıklandığı gibi dört bölüm hâlinde değil, dört saatlik bir film olarak yayınlanacak. Zack Snyder’s Justice League, mart ayında HBO Max’te izleyici ile buluşacak.

Batman, Superman, Wonder Woman, Flash gibi DC çizgiromanlarının sevilen kahramanlarını bir araya getiren 2017 yapımı Justice League, bu yıl yeni bir versiyonla sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Hatırlayacağınız gibi Justice League, 2017 yılında büyük beklentilerle vizyona girmiş ancak tam anlamıyla hayal kırıklığına dönüşmüştü. Hem eleştirmenler hem de sinemaseverler tarafından pek beğenilmeyen film, gişede de beklentilerin çok altında kalmıştı. Ek çekimlerin başlamasına kısa bir süre projeden ayrılan Zack Snyder‘ın yerini alan Joss Whedon‘ın hazırladığı bu versiyonunun beğenilmemesi, pek çok kişinin Zack Snyder tarafından hazırlanan versiyonu görmek istemesine neden oldu. Bu durum, son üç yılda sık sık gündeme taşınan #ReleaseTheSnyderCut hareketini başlattı. Aradan yıllar geçmesine rağmen bu istekten vazgeçmeyen DC hayranları, WarnerMedia’nın The Snyder Cut‘ın 2021’de HBO Max‘te yayınlanacağını açıklamasıyla geç de olsa isteklerine kavuştu.

resim

Zack Snyder’s Justice League olarak anılan bu yeni versiyon ilk duyurulduğunda, sinemalarda gösterilen versiyondan bir hayli farklı olacağı ve toplam süresinin ise dört saati bulacağı açıklandı. Dört saatlik bu yeni versiyonun dört bölüm hâlinde yayınlanacağı belirtildi. Bu da yeni versiyonun bir nevi mini dizi olarak ekrana geleceğini gösterdi. Ancak görünen o ki aradan geçen sürede yayın stratejisiyle ilgili önemli bir değişiklik yaşanmış. Zira Snyder bu hafta sonu yaptığı paylaşımda The Snyder Cut olarak da anılan bu versiyonun film olarak yayınlanacağını açıkladı.

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher gibi isimlerin rol aldığı filmin ısrarla istenen bu versiyonunun vizyona giren versiyondan daha iyi olup olmadığını zaman gösterecek. Ancak şimdiden belli olan bir şey var ki o da bunun oldukça farklı bir versiyon olacağı. Snyder’ın kendi çektiklerinin sadece dörtte birinin vizyona giren versiyonda yer aldığını söylemesine bir de kısa süre önce yapılan ek çekimler eklenince, yeni bir Justice League deneyiminin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Bu yeni versiyonun tam olarak ne zaman yayınlanacağı açıklanmamış olsa da, mart ayında HBO Max’te ekrana geleceği biliniyor.

Zack Snyder's Justice League
2021
Zack Snyder's Justice League
Aksiyon / Macera / Fantastik242 dk

Yönetmen: Zack Snyder
Superman’ın büyük fedarkarlığının boşa gitmesi kararlılığında olan Bruce Wayne, Diana Prince ile güçlerini birleştirerek Dünya’yı yaklaşmakta olan yok edici felaketten korumak için bir metainsan ekibi oluşturmayı planlar. Ekip üyelerinin kendi...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film