Giriş Kayıt

Wonder Woman 1984 Filminin Açılış Sahnesi Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 17 Aralık 2020 10:20

1400 

resim

Gal Gadot’un başrolünde yer aldığı, Patty Jenkins imzalı Wonder Woman 1984 filminin açılış sahnesi yayınlandı. Filmin son açıklanan vizyon tarihi 15 Ocak 2021.

DC Comics’in en sevilen karakterleri arasında yer alan Wonder Woman, 2017 yılında vizyona giren ve büyük başarı yakalayan solo filminin devamı niteliğindeki Wonder Woman 1984‘un bu yaz vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak bu yaz vizyona girmesi planlanan pek çok film gibi Wonder Woman 1984 da pandemi nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Warner Bros., geçtiğimiz günlerde ise sürpriz bir karar alarak filmin 25 Aralık’ta, yani ABD’de vizyona gireceği gün HBO Max‘te de yayınlanacağını açıkladı. Türkiye gibi HBO Max’in olmadığı ülkelerde ise filmin uygun tarihlerde vizyona gireceği açıklandı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra filmin Türkiye’deki yeni vizyon tarihi 15 Ocak 2021 olarak belirlendi.

Ocak ayına kısa bir süre kala sinema salonları hâlâ kapalı olduğu gerçeği ve salgının seyri göz önüne alındığında, filmin bu tarihte vizyona girmesi de zor görünüyor. Ancak HBO Max kararıyla birlikte filmin ABD’de vizyona girmesinin önünde bir engel kalmadığı için, Warner Bros. filmin tanıtım çalışmalarına hız vermiş durumda. Stüdyo son olarak da heyecanla beklenen filmin açılış sahnesini yayınladı. Yaklaşık üç buçuk dakikalık açılış sahnesini aşağıda bulabilirsiniz.

Wonder Woman 1984’un yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmeni olan Patty Jenkins oturuyor. Filmin senaryosunda ise Patty Jenkins’in yanı sıra 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ile çizgiroman dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Geoff Johns‘un imzası bulunuyor.

Wonder Woman rolüyle geri dönen Gal Gadot’un yanı sıra Chris Pine da ilk filmde Steve Trevor rolüyle filmde yer alıyor. Steve Trevor’ın ilk filmden yıllar sonra geçen bu filmde nasıl geri döneceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Filmin başrollerinde Gal Gadot ve Chris Pine’a Kristen Wiig ve Pedro Pascal eşlik ediyor. Kristen Wiig, Wonder Woman çizgiromanlarının en önemli kötü karakterlerinden Cheetah’ya hayat verirken, Pedro Pascal da filmin asıl kötüsü olacağı düşünülen Maxwell Lord’u canlandırıyor.

Patty Jenkins’in daha önceki açıklamalarına baklırsa Wonder Woman 1984, DC Sinematik Evreni açısından ana hikâyeye bağlanan bir yapıya sahip olmayacak. Adından da anlaşılacağı üzere izleyicileri geçmişe götürecek olan film, DC Sinematik Evreni’nde olup bitenlerden etkilenmeyen, münferit bir hikâye anlatacak.


Wonder Woman 1984
2020
Wonder Woman 1984
Aksiyon / Macera / Fantastik151 dk

Yönetmen: Patty Jenkins
Film, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden...
5.4 (293,233 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film