Giriş Kayıt

Üçüncü The Boondock Saints Filmi Yolda: Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery Geri Dönüyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Mart 2024 17:36

332 

resim

Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery, ikonik kanunsuz ikili The Boondock Saints'in yeni filminde ünlü karakterlere tekrar can verecek.

Deadline'ın haberine göre, Reedus ve Flanery serinin üçüncü filminde Murphy ve Connor MacManus rollerini yeniden canlandıracaklar. 2021 yılında yayınlanan bir haberde, hem orijinal oyuncu kadrosunun hem de yönetmenin geri döneceği üçüncü bir filmin yolda olduğu söylenirken, Deadline'ın yeni haberi ise ilk iki filmi yöneten Troy Duffy'nin geri dönmeyeceğini, bunun yerine Saint'in hikayesini bir dizi kitap şeklinde sürdürmeyi tercih ettiğini ekliyor.

Haberde, daha önceki çalışmaları arasında John Wick serisi ve yakında gösterime girecek olan Monkey Man filmi bulunan yapım şirketi Thunder Road Pictures'ın projeye dahil olduğu bilgisi var. Şirket şu anda The Boondock Saints serisinin haklarına sahip olan Dragonfly Films ile işbirliği içinde. Bu yeni film ise serinin yeniden uyarlaması olacak.

İlk The Boondock Saints filmİ 1999 yılında gösterime girmişti. Film, yaşadıkları kasabaya musallat olan tüm suçluları ortadan kaldırmaya çalışırken intikam peşinde koşan iki İrlandalı ikiz kardeşin hikayesini anlatıyor. Film kısa sürede kült bir klasik haline geldi; gişedeki ilk gösteriminde iyi bir performans gösteremese de yaklaşık 10 yıl sonra The Boondock Saints II: All Saints Day adlı bir devam filmi geldi.

2009 yılında konuşan Duffy olası bir devam filminin ne anlatabileceğini üzerine yorum yapmıştı. Duffy, 2013 yılında üçüncü bir film ve olası bir TV dizisi olan The Boondock Saints: Origins'in senaryosu üzerinde çalıştığını duyurdu.

2014 yılında, o zamanlar The Boondock Saints: Legion adını taşıyan üçüncü bir film için ön prodüksiyonun başladığını öğremiştik ancak Flanery üç yıl sonra Twitte 'da yaptığı paylaşımla Reedus'la birlikte projeden ayrıldıklarını duyurdu.

Beyaz perde ve TV'de devam etmek için yapılan önceki girişimler gerçekleşemese de The Boondock Saints Duffy tarafından yazılan çizgi romanlar üzerinden devam etti.

The Boondock Saints
1999
The Boondock Saints
Aksiyon / Suç / Gerilim108 dk

Yönetmen: Troy Duffy
İrlanda asıllı ikiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, Boston'da yaşamaktadırlar. Dindar insanlar olan bu ikili Tanrı'nın kendilerine Dünya'yı kötülüklerden korumak misyonu yüklediğine inanarak, Boston'un azılı suçlarını ortadan temizlemeye başlar....
7.6 (251,662 Oy)

The Boondock Saints II: All Saints Day
2009
The Boondock Saints II: All Saints Day
Aksiyon / Suç / Gerilim118 dk

Yönetmen: Troy Duffy
Şehrin Azizleri filminin yönetmeni Troy Duffy, MacManus kardeşlerin destansı hikayesini, bu stilize, sert ve yepyeni bir filmle anlatmaya devam ediyor. İkili, babaları Il Duce ile İrlanda’nın sessiz vadilerinde saklanmaktadır ve eski kanunsuzluklarından temizlenmişlerdir....
6.2 (67,075 Oy)

Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film