Giriş Kayıt

Train to Busan'ın Devam Filmi Peninsula'dan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 16 Haziran 2020 16:06

661 

resim

Train to Busan’ın devam filmi Peninsula’dan yeni fragman yayınlandı. Önümüzdeki ay Güney Kore’de vizyona girmesi beklenen film, sonbahardaki film festivallerinde Cannes 2020 etiketiyle gösterilecek.

Zombi filmlerine yeni bir soluk getiren Train to Busan – Busanhaeng, 2016 yılında vizyona girmiş ve beğeniyle karşılanmıştı. Hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden övgü toplayan film, dünya genelinde 92.6 milyon dolar hasılata ulaşarak gişede de başarılı bir sonuç elde etti. Filmin aldığı olumlu yorumlar ve gişede yakaladı başarı, devam filmi çekilmesinin de önünü açtı.

İlk filmin de yönetmeni olan Sang-ho Yeon‘nun yazıp yönettiği devam filmi Peninsula, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Güney Kore’de önümüzdeki ay vizyona girmesi beklenen film için heyecanlı bekleyişi sürerken, filmden yeni bir fragman yayınlandı.

resim

Sinemaseverleri aksiyon dozu bir an bile düşmeyen, gerilim dolu bir yolculuğa çıkaran Train to Busan, Güney Kore’de bir zombi istilası patlak verdiği sırada Seul’den Busan’a gitmekte olan bir trendeki yolcuların hayatta kalma mücadelesini anlatıyordu. Train to Busan’da yaşananların dört yıl sonrasında geçen Train to Busan Presents: Peninsula ise zorlu bir görev için zombi istilası altındaki bölgeye geri dönmek zorunda kalan bir askere odaklanıyor. Filmin başrollerinde Gang Dong-won ve Lee Jung-hyun yer alıyor.

Sinema salonlarının yeniden açıldığı Güney Kore’de önümüzdeki ay vizyona girmesi planlanan filmin diğer ülkelerde ne zaman vizyona gireceği belirsizliğini koruyor. Zira filmin vizyon programının belirlenmesi farklı ülkelerdeki sinema salonlarının açılma hızına ve doluluk oranlarına bağlı olacak.

Öte yandan koronavirüs salgının nedeniyle iptal edilmeden önce filmin dünya prömiyerini 73. Cannes Film Festivali’nde yapması planlanıyordu. Salgın bu planları iptal ettirmiş olsa da film kısa süre önce açıklanan Cannes 2020 seçkisinde yer aldı. Peninsula, sonbahardaki film festivallerinde Cannes 2020 etiketiyle gösterilecek.


Train to Busan 2
2020
Train to Busan 2
Aksiyon / Korku / Gerilim116 dk

Yönetmen: Sang-ho Yeon
Film, zombilerle dolu bir dünyada sıkışıp kalan bir grup insanın yaşamına odaklanıyor.Jung-Seok denizaşırı bir kaçış planını başarıyla uygulayan eski bir askerdir. Jung-Seok'a geri dönme ve hayatta kalanları bulma görevi verilir. Aslına bakıldığında...
5.5 (38,261 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film