Giriş Kayıt

Tom Hardy'nin Al Capone'u Canlandırdığı Capone'dan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 18 Nisan 2020 23:30

756 

resim

Chronicle ve Fantastic Four filmleriyle tanınan Josh Trank’in yönettiği, Tom Hardy’nin Al Capone’u canlandırdığı Capone’dan ilk fragman yayınlandı.

2012 yılında, süper kahraman hikâyelerine çok daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşan Chronicle ile sinema dünyasına etkileyici bir giriş yapan Josh Trank, ikinci filmi olan Fantastic Four ile aynı başarıyı tekrarlayamamış, film hem gişede büyük hayal kırıklığı yaratmış hem de eleştirmenler tarafından adeta yerden yere vurulmuştu. Fantastic Four hezimetinden sonra üzerinde çalıştığı birçok proje rafa kaldırılan Trank, beş yıl sonra yeni bir filmle geri dönüyor.

Josh Trank ile başarılı oyuncu Tom Hardy‘yi bir araya getiren Capone -eski adıyla Fonzo– nihayet bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Tom Hardy’nin daha önce Robert De Niro ve Stephen Graham gibi oyuncuların hayat verdiği Al Capone‘u canlandırdığı film için nihayet bir dağıtımcıyla anlaşılması ile birlikte filmin izleyici ile buluşacağı tarih de belli oldu. Çekimleri 2018 yılında tamamlanan filmin haklarını satın alan Vertical Entertainment, filmi 12 Mayıs’ta VOD platformlarında yayınlayacak. Dün ortaya çıkan bu bilgileri Twitter hesabından yaptığı paylaşımla doğrulayan Trank, filmden ilk fragmanı da paylaştı.

resim

Senaryosunu da Trank’in kaleme aldığı film; 48 yaşında ölen Capone’un hayatının son dönemine odaklanıyor ve hapishanede geçirdiği 10 yılın ardından bunama belirtileri göstermeye başlayan Capone’un şiddet dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmasını anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Hardy’e Linda Cardellini, Matt Dillion, Jack Lowden, Kyle MacLachlan ve Noel Fisher eşlik ediyor.

Vertical Entertainment’ın Gotti, Billionaire Boys Club, The Professor and the Madman gibi ikinci sınıf filmleri VOD platformlarında yayınlayan şirket olarak tanınması, Trank’in yine hayal kırıklığı yaratan bir filme imza atmış olabileceğini düşündürüyor. Ancak bu anlaşmanın koronavirüs salgını sırasında gelmiş olması böyle bir yargıya varmadan önce ikinci kez düşünmemize neden oluyor. Zira sinema salonları kapalı olduğu için heyecanla beklenen ve sonunda beğeniyle karşılanan bazı filmler de doğrudan ya da vizyon girdikten kısa süre sonra VOD platformlarında yayınlanmak zorunda kaldı.

12 Mayıs’ta VOD platformlarında online olarak satışa sunulacak olan Capone’dan yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Capone
2020
Capone
Biyografi / Suç / Dram103 dk

Yönetmen: Josh Trank
Capone, Chicago şehrini ve Amerika'yı kasıp kavuran mafya babası Al Capone'un hayatının bir kısmına odaklanıyor. Vergi kaçırmak suçundan 10 yıl hapse mahkum olan Capone, bu hikayede dışarı çıktıktan sonra akıl sağlığını yavaş yavaş yitirir ve geçmişiyle...
4.7 (23,331 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film