Giriş Kayıt

Tom Hardy'li Venom: The Last Dance Filminin Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Haziran 2024 17:12

255 

resim

Sony Pictures, Spider-Man spin-off filmi Venom: The Last Dance için ilk resmi fragmanı yayınladı.

Tom Hardy, üçlemenin son filmi için Venom/Eddie Brock olarak geri dönüyor. Filmin resmi özeti şu şekilde: "Eddie ve Venom kaçıyor. Her iki dünya tarafından da avlanırken ve ağlar birbirine yaklaşırken ikili, Venom ve Eddie'nin son dansında perdeleri kapatacak yıkıcı bir karar vermek zorunda kalır."

Fragmanda Hardy, hükümet ajanları tarafından avlanmanın yanı sıra Venom'un ana gezegeninden gelen devasa, ortakyaşamlı bir uzaylıyla karşı karşıya. Çok sayıda ortakyaşam aksiyonunun yanı sıra Hardy'nin süper hızlı, Venomlaştırılmış bir ata bindiği bir sahne de var.

Filmde Hardy'ye "Ted Lasso" yıldızı Juno Temple ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" aktörü Chiwetel Ejiofor da katılıyor.

Eddie Brock en son "Spider-Man: No Way Home" filminin jenerik sonrası sahnesinde, Doctor Strange'in karmakarışık çoklu evren büyüsünün etkisiyle ortaya çıkmıştı. "Venom: Let There Be Carnage"ın sonunda simbiyotik kötü adam MCU'ya ışınlanıp Tom Holland'ın Peter Parker'ını bir haber yayınında gördü, ancak "No Way Home"da kendi evrenine geri döndü, tabii arkasında ortakyaşamının yapışkan bir parçasını bırakarak.

“Venom: The Last Dance, önceki iki filmin başarısının ardından Sony tarafından CinemaCon 2022'de onaylandı. Orijinal “Venom” dünya çapındaki gişede 856 milyon dolar hasılat elde ederken, “Let There Be Carnage” pandeminin ilk döneminde dünya çapında 502 dolar hasılat elde etti.

“Venom” ve “Let There Be Carrange”ın yazarı Kelly Marcel, serinin üçüncü filmiyle ilk yönetmenlik denemesine imza atıyor. Marcel senaryoyu Hardy ile birlikte yazdı. İkili aynı zamanda, Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach'la birlikte yapımcılığını üstleniyor.

Venom: The Last Dance, 25 Ekim'de sinemalarda.


Venom: The Last Dance
2024
Venom: The Last Dance
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu

Yönetmen: Kelly Marcel
Eddie ve Venom kaçıyor. Her iki dünya tarafından da avlanırken ve ağlar birbirine yaklaşırken ikili, Venom ve Eddie'nin son dansında perdeleri kapatacak yıkıcı bir karar vermek zorunda kalır. | Gönderen: Quaresmania...


Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film