Giriş Kayıt

The Descent’in Yönetmeni Neil Marshall’ın Yeni Filmi The Reckoning’den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Ocak 2021 14:08

701 

resim

2000’li yılların en iyi korku filmlerinden The Descent’e imza atan Neil Marshall’ın korku türündeki yeni filmi The Reckoning’den fragman yayınlandı. Film, 5 Şubat’ta VOD platformlarında izleyici ile buluşacak.

2002 yapımı Dog Soldiers ile sinema kariyerine başlayan Neil Marshall, bu filmden üç yıl sonra çektiği The Descent filmiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Yaratıklarla dolu bir mağarada mahsur kalan altı kadının kurtuluş mücadelesini konu alan ve yarattığı gerilimle adından söz ettiren bu film sayesinde Marshall, 2000’li yılların en iyi korku filmlerinden birine imza attı.

The Descent’ten sonra ne yapacağı merak konusu olan yönetmen, Game of Thrones dizisi için çektiği bir bölümle Emmy adaylığı kazanırken; Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour’ın başrolünde yer aldığı yeni Hellboy uyarlamasıyla da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Hellboy filmiyle olumsuz yorumlar alan yönetmen, üç yıl aradan sonra korku türündeki yeni filmi The Reckoning ile sinemaya geri dönüyor.

İzleyiciyi 17. yüzyıldaki veba salgını yıllarına götürülen ve cadıların avlandığı bir dönemi konu alan film, eşini kaybettikten sonra cadı olmakla suçlanan Grace Haverstock’un yaşadıklarını konu alıyor. İngiltere’nin en gaadar cadı avcısı Moorcroft’un eline düşen Grace, bu durumdan kurtulmanın yollarını ararken, kendi içindeki şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Charlotte Kirk, Sean Pertwee, Joe Anderson, Steven Waddington gibi isimler yer alırken; filmin senaryosunu da Neil Marshall ve Marshall’la birlikte The Descent filminde birlikte çalışan Edward Evers-Swindell kaleme alıyor.

Konusuyla dikkat çeken film, 5 Şubat‘ta VOD platformlarında izleyici ile buluşacak. Nasıl yorumlar alacağı merak konusu olan filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Reckoning
2020
The Reckoning
Tarihi / Korku110 dk

Yönetmen: Neil Marshall
İzleyiciyi 17. yüzyıldaki veba salgını yıllarına götürülen ve cadıların avlandığı bir dönemi konu alan film, eşini kaybettikten sonra cadı olmakla suçlanan Grace Haverstock’un yaşadıklarını konu alıyor. İngiltere’nin en gaddar cadı avcısı...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film