Giriş Kayıt

The Conjuring 4, Serinin Son Filmi Olacak: Yönetmen Belli Oluyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 12 Şubat 2024 09:44

455 

resim

Korku Seansı 4 yönetmenine kavuşmak üzere. Evrenin son filmi The Conjuring 4 için olası yönetmen seçenekleri arasından önemli bir isim projenin başına geçecek gibi.

THR'ın haberine göre, Michael Chaves, ana Conjuring (Korku Seansı) serisinin son filmi olacağı söylenen yapımı yönetmek için görüşmeler yapıyor. Warner Bros. geçen yılki Cinemacon etkinliğinde filmin adının The Conjuring: Last Rites olacağını söylemişti ancak THR'a göre film şu anda sadece The Conjuring 4 olarak anılıyormuş.

Chaves, Korku Seansı evrenine yabancı bir isim değil. Daha önce 2021 yapımı Korku Seansı 3: Katil Şeytan'ın (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) yanı sıra spinoff filmi Dehteşin Yüzü 2 filmini de (The Nun II) yönetmişti. İlk yönetmenlik denemesi Lanetli Gözyaşları (The Curse of La Llorona) adlı film olan yönetmen Chaves defalarca bunun The Conjuring serisinin bir parçası olmadığını belirtmişti. THR'a göre, The Conjuring 4'ün senaryo detayları şu an için gizemini korusa da The Devil Made Me Do It'i James Wan ile birlikte yazan David Leslie Johnson-McGoldrick serinin son filmini yazacak isim oldu.

İlk iki Korku Seansı filmini yöneten ve serinin yazarlığını ve yapımcılığını üstlenmeye devam eden Wan, geçen yıl Collider'a verdiği bir röportajda dördüncü filmin serinin son filmi olacağını söylemişti:
Alıntı:
"İşi doğru yaptığımızdan ve aktarmak istediğimiz Warren hikayelerinin duygusundan emin olmak için acele etmiyoruz ve bu hikayelerin, anlattığımız hikayenin doğru olduğundan emin olmak istiyoruz."

Wan yine de bunun gerçekten bir final olacağını teyit etmekten kaçındı ve ekledi:
Alıntı:
"Asla bilemeyiz. Asla bilemezsiniz. Göreceğiz."

Korku Seansı evreninin Ed ve Lorraine Warren odaklı ana serinin çok ötesine geçtiğini ve stüdyo için gişede sağlam dayanağa dönüşmüş bir sinematik evren oluşturduğunu tekrar hatırlatalım. Korku Seansı filmleri ile Annabelle ve Dehşetin Yüzü spin-off filmleri ile beraber dünya çapında toplam 2,1 milyar dolar gelir elde ederek gelmiş geçmiş en yüksek hasılatlı korku serisi haline geldi.

Ayrıca, Warner Bros'un geçen yıl Max platformu için bir The Conjuring televizyon dizisi üzerinde çalışıldığını da açıklamıştı. Yani evren öyle ya da böyle bir şekilde yoluna devam edecek gibi.


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumlar

3DaLP03 13 Şubat 2024 15:10
Kesinlikle doğfu karar..Tadında bırakmak lazım..Uzayınca cılkı çıkıyor çünkü..
josephwesley 13 Şubat 2024 22:20
üzüldüm açıkçası beni korku filmi sevdirmeti başaran film dabbe gibi türk kirku filmlerinden daha iyidi bence. yanılmıyorsam 4.filmi dehşetin yüzü filmi ile bağlantılı olacak çünkü dehşetin yüzü 2. filminde korku seansının başrol oyuncularını görmüştüm.

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film