Giriş Kayıt
Patrick Wilson

Patrick Wilson


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Patrick Wilson, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2005 yılının Haziran ayında Dagmara Dominczyk ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Korku Seansı (2013), Aquaman (2018), Ruhlar Bölgesi (2010), Korku Seansı 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (52 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Oyuncu 5.6 85,394

Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı
2023 Korku Yönetmen
Oyuncu
5.5 33,193
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 100,027

Korku Seansı 3: Katil Şeytan
2021 Korku Oyuncu 6.3 139,655
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085
2019 Dram Oyuncu 5.5 64,933

Annabelle 3
2019 Korku Oyuncu 5.9 87,423
2019 Komedi Oyuncu 7.8 10,825
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 521,875

Dehşetin Yüzü
2018 Korku Oyuncu 5.3 171,055
2018 Oyuncu 7.6 166

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 125,711

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Oyuncu 5.7 71,964
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 551
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 178,142
2016 Dram Oyuncu 5.3 8,638
2016 Suç Oyuncu 5.4 6,165

Korku Seansı 2
2016 Korku Oyuncu 7.3 301,422

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 753,451
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,007
2015 Dram Oyuncu 5.8 8,096

Kemik Balta
2015 Macera Oyuncu 7.1 118,499
2015 Komedi Oyuncu 5.5 16,561
2015 Komedi Oyuncu 4.8 128
2014 Komedi Oyuncu 5.7 3,329
2014 Suç Oyuncu 8.9 423,225
2014 Komedi Oyuncu 6.5 31,977
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,368
2014 Komedi Oyuncu 4.9 8,616
2014 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
   
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.4 6,824

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu 6.5 189,167

Korku Seansı
2013 Korku Oyuncu 7.5 556,401
2012 Macera Oyuncu 7.0 645,430

Hayatının Seçimi
2011 Dram Oyuncu 6.5 20,433
2011 Dram Oyuncu 7.0 7,666
2011 Müzik Oyuncu 8.1 182

Genç Yetişkin
2011 Komedi Oyuncu 6.3 88,045

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Oyuncu 6.8 339,755

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 83,182
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,379

A Takımı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.7 269,258
2010 Komedi Oyuncu 6.1 112,471
2010 Komedi Oyuncu 5.8 4,505
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 583,617
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 715

Yolcular
2008 Dram Oyuncu 5.8 39,315

Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6.2 55,549
2008 Dram Oyuncu 5.1 611
2007 Dram Oyuncu 4.8 214

Gün Batımı
2007 Dram Oyuncu 6.4 14,082

Mor Menekşeler
2007 Komedi Oyuncu 6.4 3,473
2007 Oyuncu 7.1 1,540

Tutku Oyunları
2006 Dram Oyuncu 7.5 116,943

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Oyuncu 6.1 23,180
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,596

Lolipop
2005 Suç Oyuncu 7.0 168,297
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 447

Operadaki Hayalet
2004 Dram Oyuncu 7.2 130,859

Alamo
2004 Dram Oyuncu 6.0 22,351

Melekler Amerika'da
2003 Dram Oyuncu 8.1 29,848
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,321
1981 News Oyuncu 3.6 2,776
1952 News Oyuncu 4.6 2,468

Korku Seansı 4
- Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film