Giriş Kayıt

Steven Soderbergh'in Meryl Streep ve Gary Oldman'lı Yeni Filmi The Laundromat'ten Fragman


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 29 Ağustos 2019 00:02

554 

resim

Steven Soderbergh’in Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas ve Jeffrey Wright gibi isimleri bir araya getiren yeni filmi The Laundromat’ten ilk fragman yayınlandı. Dünya prömiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak film, 18 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

Yönetmenliğin yanı sıra yapımcı, görüntü yönetmeni ve senarist olarak sinema ve televizyon dünyasında varlık gösteren, kendisini sürekli geliştiren ve sinemada yenilikçi deneyimlere öncülük eden Steven Soderbergh, bu yıl yeni filmi The Laundromat ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Soderbergh’in Netflix çatısı altında çektiği film, dünya prömiyerini 1 Eylül’de 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak. Venedik’te Altın Aslan için yarışacak The Laundromat’in ilk gösterimi için bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

Jake Bernstein’ın kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Soderbergh birçok projede birlikte çalıştığı Scott Z. Burns ile birlilte kaleme aldı. Panama Belgeleri’nin gün yüzüne çıkmasını sağlayan gazetecilerin hikâyesine ışık tutan film, mağduru olduğu sigorta dolandırıcılığının arkasındaki gerçekleri bulmak için yola çıkan bir kadının kendisini dünyanın en zengin ve en güçlü insanlarını etkileyecek bir davanın içinde bulmasını anlatıyor.

Soderbergh yeni filmi için oldukça zengin bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdi. Meryl Streep, Gary Oldman ve Antonio Banderas‘ın başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Matthias Schoenaerts, Sharon Stone, Jeffrey Wright, David Schwimmer, Alex Pettyfer, Robert Patrick ve Melissa Rauch gibi isimler de yer alıyor.

Dünya prömiyerini 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak The Laundromat, 27 Eylül’de Amerika’da vizyona girdikten sonra 18 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

Steven Soderbergh ve Meryl Streep gibi Oscar döneminde adından sıkça söz ettiren iki ismi bir araya getiren The Laundromat’in bu yıl Oscar yarışında en iddialı filmlerden biri olacağına şüphe yok. Netflix’te yayınlanacak film dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yaptıktan sonra Toronto Film Festivali’ni de ziyaret edecek. Panama Belgeleri’ni gün ışığına çıkaran gazetecilerin hikâyesini anlatan filmin Meryl Streep’e 22. Oscar adaylığını kazandırabileceğini söylerken, Antonio Banderas ve Gary Oldman’ın da Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde iddialı olabileceği belirtiliyor. Öte yandan Venedik ve Toronto’da beğeniyle karşılanması hâlinde The Laundromat En İyi Film ve En İyi Yönetmen kategorileri için iddialı yapımlar arasına girebilir.


The Laundromat
2019
The Laundromat
Komedi / Suç / Dram / Tarihi95 dk

Yönetmen: Steven Soderbergh
Dul bir kadın olan Ellen Martin'in yaptığı yolculuk geri dönülemez bir hal alır. Bu durumda başına gelen dolandırılığı araştırmaya başlar. Ancak Ellen kendini Panama'daki bir hukuk firmasının sorgulamaması gereken işlerinin içerisinde bulur. Dünyanın...
6.3 (55,145 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film