Giriş Kayıt
Gary Oldman

Gary Oldman (61)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Gary Leonard Oldman, 21 Mart 1958 New Cross, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Gisele Schmidt ile evlendi. Lesley Manville ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.1990 yılının Ekim ayında Uma Thurman ile evlendi. 2 yılın ardından 1992 yılının Nisan ayında boşandılar. 1997 yılının Şubat ayında Donya Fiorentino ile evlendi. 4 yılın ardından 2001 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Sevginin Gücü (1994), Beşinci Element (1997), Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Leonard Oldman
Doğum Tarihi: 21 Mart 1958
Doğum Yeri: New Cross, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Maurice Escargot | Gary von Oldman
Takma İsmi: Gaz
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
9.6 (193 Oy)
  • Currently 193/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu    
2019 61 Korku Oyuncu    
2019 61 Suç Oyuncu    
2019 61 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,790
2019 Müzik Oyuncu 5.2 1,064
2019 Oyuncu    

Katil Avcısı
2018 60 Aksiyon Oyuncu 6.6 37,666
2018 60 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 21,212
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,328

En Karanlık Saat
2017 59 Biyografi Oyuncu 7.4 139,983

Belalı Tanık
2017 59 Aksiyon Oyuncu 6.9 164,897

Bu Dünyanın Dışında
2017 59 Macera Oyuncu 6.4 42,301

Suç/lu
2016 58 Aksiyon Oyuncu 6.3 52,576
2015 57 Gerilim Oyuncu 5.9 8,372

44. Çocuk
2015 57 Suç Oyuncu 6.5 60,190

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 392,901
2014 56 Belgesel Oyuncu 7.0 564
2014 56 Aksiyon Oyuncu 6.2 207,068

Paranoya
2013 55 Dram Oyuncu 5.7 33,326
2012 54 Suç Oyuncu 5.5 3,870

Kanunsuzlar
2012 54 Suç Oyuncu 7.3 215,440
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,984

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 54 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,401,831

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.2 1,788

Köstebek
2011 53 Dram Oyuncu 7.1 175,970

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 53 Macera Oyuncu 8.1 699,638
2011 53 Animasyon Oyuncu 7.2 231,795

Kız ve Kurt
2011 53 Fantastik Oyuncu 5.4 103,009

Tiranozor
2011 53 Dram 7.6 28,694
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 15,480
2010 Komedi Oyuncu 8.1 21,034
2010 52 Belgesel Oyuncu 6.9 1,037

Tanrının Kitabı
2010 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 274,393

Geri Sayım
2010 52 Belgesel Oyuncu 6.9 2,077

Gezegen 51
2009 51 Animasyon Oyuncu 6.0 47,757

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 51 Animasyon Oyuncu 6.8 92,559
2009 51 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,149

Doğmamış
2009 51 Dram Oyuncu 4.8 47,430
2009 51 Aksiyon 4.6 1,063

Kara Şövalye
2008 50 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,091,236
2008 Macera Oyuncu 7.3 318

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 49 Macera Oyuncu 7.5 459,827
2007 Belgesel Oyuncu 7.2 126
2007 Macera Oyuncu 7.1 217

Gölgeler Ormanı
2006 48 Dram Oyuncu 5.7 5,077
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 315

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 47 Macera Oyuncu 7.7 495,062

Ölü Balık
2005 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,166
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Batman Başlıyor
2005 47 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,207,301

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 46 Macera Oyuncu 7.9 496,043

İntikam
2003 45 Suç Oyuncu 4.6 1,691
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,200

Küçük İnsanlar
2003 45 Komedi Oyuncu 4.5 4,199
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,590
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 646
2002 44 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,537

Bilinmeyen Yol
2002 44 Macera Oyuncu 7.7 27,841
2001 43 Suç Oyuncu 6.8 238,754

Zirve Mücadelesi
2000 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 22,037

Korkusuz Soyguncular
1999 41 Aksiyon Yapımcı 6.4 9,309
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 2,523

İnce Kırmızı Hat
1998 40 Dram 7.6 161,710

Uzayın Derinliklerinde
1998 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 66,727

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 40 Animasyon Oyuncu 6.3 13,585

Hava Kuvvetleri Bir
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 168,733

Beşinci Element
1997 39 Aksiyon Oyuncu 7.7 406,811
1997 39 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.3 8,006
1996 38 Biyografi Oyuncu 6.9 18,367

Kırmızı Leke
1995 37 Dram Oyuncu 5.3 13,651

İlk Canilik
1995 37 Dram Oyuncu 7.3 24,978

Sevginin Gücü
1994 36 Suç Oyuncu 8.6 939,601

Ölümsüz Sevgi
1994 36 Biyografi Oyuncu 7.5 21,836

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 695,272

Çılgın Romantik
1993 35 Suç Oyuncu 7.9 190,520

Aşk Bir Fahişedir
1993 35 Suç Oyuncu 6.6 12,369

Drakula
1992 34 Korku Oyuncu 7.4 175,419
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708
1992 34 Belgesel Oyuncu 6.4 374

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 33 Dram Oyuncu 8.0 131,832
1991 News Oyuncu 6.5 204

Henry Ve June
1990 32 Biyografi Oyuncu 6.3 11,665

Gangsterlerin Arasında
1990 32 Suç Oyuncu 7.2 19,543
1990 32 Komedi Oyuncu 7.5 19,672

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 31 Biyografi Oyuncu 6.4 1,705
1988 30 Komedi Oyuncu 6.1 346
1988 30 Suç Oyuncu 5.7 3,297
1988 30 Dram Oyuncu 5.9 1,792
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 385

Kulaklarını Dik
1987 29 Biyografi Oyuncu 7.3 5,288

Sid ve Nancy
1986 28 Biyografi Oyuncu 7.0 27,652

O Sırada
1984 Komedi Oyuncu 7.2 2,966
- Biyografi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,129) The 100 (1,723) Fear the Walking Dead (1,351) La casa de papel (1,323) Euphoria (1,323) The Big Bang Theory (1,147) Chernobyl (1,146) Legion (1,073) Mindhunter (1,026) Big Little Lies (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019