Giriş Kayıt

Spider-Man: Far From Home'dan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Mayıs 2019 17:23

591 

resim

Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak olan Spider-Man: Far From Home’dan yeni fragman yayınlandı. Avengers: Endgame sonrası çıkacak ilk Marvel filmi olan Far From Home, 5 Temmuz’da vizyona girecek.

2017 yılında vizyona giren Spider-Man: Homecoming ile başlayan yeni Spider-Man serisinin ikinci filmi bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Spider-Man: Far From Home adını taşıyan devam filmi, aynı Homecoming gibi Marvel Sinematik Evreni’nde geçecek ve Avengers: Endgame’den sonra çıkan ilk Marvel filmi olacak. Endgame’in vizyona girmesinin ardından tanıtım çalışmalarına spoiler kaygısı olmadan devam etme şansı yakalayan Sony Pictures, filmden yeni bir fragman yayınladı. Filmde Peter Parker’ı canlandıran Tom Holland, fragmanın başında izleyicilere seslenerek fragmanın Avengers: Endgame’i henüz izlemeyenler için spoiler içerdiği yönünde uyarıda bulunuyor.

Tom Holland tarafından canlandırılan genç Peter Parker’ın maceralarını anlatmaya devam edecek olan Far From Home, hikâyeyi Amerika dışına taşıyacak. Yaz tatili için arkadaşları ile birlikte Avrupa’ya giden Parker’ın arkadaşlarını korumak için sıkı bir mücadele vermesi gerekecek. Yapımcıların açıklamalarına göre Far From Home’un hikâyesi Avengers: Endgame’in finalinden sadece dakikalar sonra başlayacak.


resim

Homecoming’in de yönetmeni olan Jon Watts‘ın yönetmenliğini üstlendiği Far From Home’da sevilen kahramana bir kez daha Tom Holland hayat verirken, Spider-Man çizgiromanlarının en bilindik kötülerinden Mysterio’yu Jake Gyllenhaal canlandıracak. İllüzyon yetenekleriyle suç faaliyetlerini organize eden Mysterio genelde kötü karakter olarak karşımıza çıksa da, bir .süre önce paylaşılan bilgiler Far From Home’da Spider-Man ile Mysterio’nun aynı tarafta yer alacağını gösteriyor.

Başrollerinde Holland ve Gyllenhaal’a Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon ve Michael Keaton’ın eşlik ettiği Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz‘da vizyona girecek.



Spider-Man: Far from Home
2019
Spider-Man: Far from Home
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu129 dk

Yönetmen: Jon Watts
Peter Parker arkadaşları ile birlikte yaz tatili için Avrupa gezisine çıkar. New York'tan fazlasıyla uzakta olan Peter ve arkadaşlarının başı orada da belaya girer. Bu kez de Peter Parker'ın arkadaşlarını Quentin Beck, yani namı diğer Mysterio'nun gazabından...
7.4 (562,821 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film