Giriş Kayıt

Shia LaBeouf'un Kendi Babasını Canlandırdığı Honey Boy'dan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 09 Ağustos 2019 02:00

707 

resim

Shia LaBeouf’un çocukluk yıllarından yola çıkarak senaryosunu kaleme aldığı ve kendi babasını canlandırdığı biyografi türündeki Honey Boy’dan ilk fragman yayınlandı.

Steven Spielberg’in yapımcısı olduğu Transformers serisinden, sinemanın aykırı yönetmeni Lars Von Trier’in Nymphomaniac’ına kadar geniş bir filmografiye sahip olan Shia LaBeouf, bugüne kadar farklı film türlerinde ve farklı rollerde oyunculuğunu şekillendirdi. Bağımsız yapımlarda sık sık adından söz ettiren başarılı oyuncu, özellikle Andrea Arnold imzalı American Honey’deki muazzam performansıyla adından övgüyle söz ettirdi.

Amerika’da bu hafta, Dakota Johnson ile birlikte rol alığı The Peanut Butter Falcon ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan LaBeouf, bu yıl ikinci bir filmle daha sinemalara konuk olacak: Çocukluk yıllarından yola çıkarak senaryosunu kaleme aldığı, biyografi türündeki Honey Boy.


resim

Honey Boy, Shia LaBeouf’un hayatını ve alkolik babasıyla yaşadığı sorunlu ilişkisini konu alıyor. Konusuyla dikkat çeken filmin en ilginç yanı ise Shia LaBeouf’un kendi babasını canlandırıyor olması. Filmde Shia LaBeouf’e ise iki farklı oyuncu hayat veriyor. Manchester by the Sea, Lady Bird ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri gibi filmlerle dikkat çeken Lucas Hedges, LaBeouf’un 20’li yaşlarındaki hâline hayat verirken, oyuncunun 12 yaşındaki hâlini Wonder ve A Quiet Place gibi filmlerle tanınan Noah Jupe canlandırıyor. Gerçek hayatta aralarında sadece on yaş fark olan LaBeouf ve Hedges ikilisini bu filmde baba-oğul olarak izleyeceğiz.

Babasıyla olan ilişkisini düzeltmek için çabalayan bir çocuk oyuncunun yaşadıklarına tanık olacağımız filmi, ilk uzun metrajına imza atan Alma Har’el yönetiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Maika Monroe, Natasha Lyonne, Clifton Collins Jr. gibi isimler de yer alıyor.

Dünya prömiyerini Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde yapan Honey Boy, Eylül ayında 44. Toronto Film Festivali’ne konuk olacak. ABD’de 8 Kasım’da vizyona girecek olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.



Honey Boy
2019
Honey Boy
Dram94 dk

Yönetmen: Alma Har'el
Bir çocuk aktörün fırtınalı çocukluk dönemini konu edinen filmde Otis, akli dengesi yerinde olmayan babasıyla büyük bir mücadele veriyordu. Otis'in babası James, bağımlı olması nedeniyle rehabilitasyon merkezine yatmış ve tedavi olarak geri çıkmıştır....
7.2 (41,068 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film