Giriş Kayıt

Scary Movie Serisi Geri Dönüyor: Korku Filmleri Parodisi Sil Baştan


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Nisan 2024 12:19

352 

resim

Ülkemizde Korkunç Bir Film adıyla bilinen Scary Movie serisi on yılı aşan uzun bir aranın ardından yeni bir filmle geri dönüyor.

Paramount, CinemaCon sunumu sırasında serinin geri döneceğini duyururken, Sonic the Hedgehog serisi, Fast & Furious filmleri ve Prime Video'nun The Boys dizisindeki çalışmalarıyla tanınan Neal H. Horitz'in yapımcılığı üstleneceğini açıkladı. Şimdilik elimizdeki tüm ayrıntılar bunlarla sınırlı ve serinin ünlü oyuncuları Anna Faris ve Regina Hall gibi isimlerin geri dönüp dönmeyeceğini bilmiyoruz.

Seri Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans ve Marlon Wayans tarafından geliştirilmiş, Shawn ve Marlon Wayans ilk iki filmde de başrol oynamışlardı. İlk Scary Movie 2000 yılında gösterime girmiş ve öncelikle Scream (Çığlık) ve I Know What You Did Last Summer (Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum) gibi korku filmlerinin parodisini yapmıştı. Saw (Testere), Ring (Halka) gibi popüler korku filmlerini hicveden dört devam filmi de gelmişti.

Ancak 2013'te vizyona giren Scary Movie 5 filmi 78 milyon dolarla serinin en düşük gişe hasılatına sahip filmi oldu ve seriye olan ilgi azaldı. Bu başarısızlık sonucu seri sona erdi ve şimdiye kadar yeni bir Scary Movie izleyemedik.

Son on yılda çok farklı yapıda sayısız yeni korku filmi ve trend ortaya çıktığı için seriyi baştan başlatacağı söylenen filmin elinde bolca malzeme de olacak.

Scary Movie 6
2025
Scary Movie 6
Komedi / Korku


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film