Giriş Kayıt

Scarlett Johansson, Yeni Jurassic World Filminde Rol Alacağını Açıkladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Haziran 2024 18:08

167 

resim

Marvel yıldızı Scarlett Johansson, yeni Jurassic World filminde rol alacağını resmen açıkladı ve filmin "muhteşem" bir senaryoya sahip olduğunu da ifade etti.

Mart ayında ortaya çıkan haberler Johansson'un yeni Jurassic World filminde rol almak üzere görüşmeler yaptığına işaret ediyordu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde sessizliğini nihayet bozdu ve ComicBook.com'a verdiği demeçte David Koepp'in kaleme aldığı senaryo ve film için "heyecanlandığını" dile getirdi.

Johansson'un sözleri, "Sağlam bir Jurassic Park hayranıyım. Sinemada izlediğimi hatırladığım ilk filmlerden biri. Çok yoğun ve dramatik bir yapım olduğunu düşünmüştüm. Müthişti. Ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam" şeklinde. "Senaryo inanılmaz. David Koepp'in eseri. Bunu yazmak için 30 yıl sonra geri dönmüş. Film için inanılmaz tutkulu, ki bu da harika bir şey."

Johansson bugünlerde hâlâ Marvel Sinematik Evreni'ndeki günlerini geride bırakmaya çalışıyor, ama bir yandan uzun zamandır da bu meşhur dinozor serisini uzaktan takip ettiğini belirtiyor. Hatta ilk olarak 2015 yılında vizyona giren Jurassic World sonrasında ilgilenmeye başlamış. Bildiğiniz gibi bu filmle birlikte 22 yıl sonra seri yeniden başlatılmıştı.

"Serinin ciddi bir hayranıyım ve bu konuda tam bir nerd'üm. Neler hissettiğimi anlatmam mümkün değil" diyerek devam ediyor Johansson. "10 yılı aşkın süredir bu seriye bir şekilde dahil olmaya çalışıyorum. İlk beş dakikada ölmeye razıyım, hatta bir şeyler gelip beni yiyebilir, yani ne iş olursa yaparım. Bu birlikteliğin tam da bu zamanda yaşanması gerçekten inanılmaz."

Böylece Johansson serinin Manuel Garcia-Rulfo, Jonathan Bailey ve Rupert Friend gibi diğer yıldız isimlerine katılıyor. İki Oscar ödüllü Mahershala Ali de Mayıs ayında proje için görüşmelerde bulunduğunu ifade etmişti, fakat şu anda onun filmdeki rolü belirsiz. İsmi henüz belli olmayan fakat 2 Temmuz 2025'te vizyona gireceği açıklanan Jurassic World filminin çekimleri şu aralar Tayland'da devam ediyor. Filmin yönetmenlik koltuğundaysa Gareth Edwards oturuyor.


Kaynak: IGN Türkiye


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film