Giriş Kayıt

Bob Odenkirk Liderliğindeki Aksiyon Filmi Nobody'nin Devamı Geliyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Haziran 2024 18:08

190 

resim

Bob Odenkirk yeni bir Nobody (Önemsiz Biri) filmiyle geri dönüyor. 2021 tarihli aksiyon gerilim filminin devamını, "The Night Comes for Us" ve "May the Devil Take You" filmlerinin yanı sıra korku gerilim filmleri "V/H/S/ 2" ve "V/H/S/ 94" ile tanınan Endonezyalı yönetmen Timo Tjahjanto yönetecek.

Universal Pictures "Nobody 2" filminin prodüksiyonuna önümüzdeki Ağustos ayında başlayacak. Filmin 15 Ağustos 2025'te gösterime girmesi planlanıyor. Dünya çapında 57 milyon dolar hasılat yapan ve John Wick ile kıyaslanan ilk filmi Ilya Naishuller yönetmişti.

Odenkirk "Nobody"de karısı Becca ve oğlu Blake ile banliyöde yaşayan bir aile babası olan Hutch Mansell karakterini canlandırdı. Ailenin sıradan yaşamı bir gece iki hırsızın evlerine girmesiyle alt üst olur. Hutch daha büyük bir şiddetin yaşanmasını önlemek için hırsızlara karşı tepkisiz kalır ama ailesini savunmaması, oğlu ve karısının kendisinden uzaklaşmasına neden olur.

Yaşanan bu olay, Hutch’ın yıllardır içinde bastırdığı bazı duyguların harekete geçmesine neden olur. Yumruk ve silah sesleri olan bir dünyaya dahil olan Hutch, bir daha önemsiz biri gibi hafife alınmayacağından emin olmaya çalışır.

Variety "Nobody 2"de Connie Nielsen'in Odenkirk'ün eşi Becca Mansell olarak geri döneceğini söylüyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler henüz açıklanmadı.

Orijinal filmin senaristi Derek Kolstad; Aaron Rabin, Odenkirk ve Umair Aleem ile birlikte devam filmini yazmak üzere ekipte yer alıyor. Yapımcılar arasında Odenkirk Provissiero Entertainment'tan Marc Provissiero, Eighty Two Films'ten Braden Aftergood ve 87North'un Universal ile ilk bakış anlaşması aracılığıyla David Leitch ve Kelly McCormick yer alıyor.

Nobody
2021
Nobody
Aksiyon / Suç / Dram92 dk

Yönetmen: Ilya Naishuller
Hutch Mansell, karısı Becca ve oğlu Blake ile banliyöde yaşayan bir admadır. Ailenin sıradan yaşamı bir gece iki hırsızın evlerine girmesiyle alt üst olur. Hutch daha büyük bir şiddetin yaşanmasını önlemek için hırsızlara karşı tepkisiz kalır. Ancak...
7.4 (328,167 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film