Giriş Kayıt

Samuel L. Jackson ve Anthony Mackie'li Apple TV+ Filmi The Banker'dan İlk Fragman Geldi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 07 Kasım 2019 12:56

364 

resim

Samuel L. Jackson, Anthony Mackie ve Nicholas Hoult’un başrollerini üstlendiği The Banker’dan ilk fragman yayınlandı. George Nolfi’nin yönettiği film, ocak ayında Apple TV+’ta yayınlanacak.

Son dönemde oldukça kalabalıklaşan dijital platform alanına yönelen dev şirketlerin başında gelen Apple, yeni dijital platformu Apple TV+‘ı 1 Kasım’da açtı. See, The Morning Show, Dickinson ve For All Mankind gibi dizileri izleyiciler ile buluşturan Apple TV+, önümüzdeki günlerde pek çok dizi ve filme ev sahipliği yapacak. Apple’ın dijital platformunda izleyiciler ile buluşacak filmlerden biri de Apple’ın ilk orijinal filmlerinden biri olan The Banker olacak.

The Adjustment Bureau ve Birth of the Dragon filmleriyle tanınan George Nolfi‘nin yönettiği, aynı zamanda senaristleri arasında yer aldığı The Banker, Amerika’daki ilk Afro-Amerikan bankacılar arasında yer alan Joe Morris ve Bernard Garrett’ın gerçek hayat hikâyelerini ekranlara yansıtacak.

Filmde Joe Morris’e usta oyuncu Samuel L. Jackson hayat verirken, Bernard Garrett’ı son dönemde Marvel Sinematik Evreni’ndeki Falcon rolüyle adından söz ettiren Anthony Mackie canlandırıyor. Filmin başrollerinde bu iki isme, bu yıl Dark Phoenix ve Tolkien ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Nicholas Hoult eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda bu üç oyuncunun yanı sıra Jessie T. Usher, Nia Long, Colm Meaney, Paul Ben-Victor gibi isimler yer alıyor.

1960’larda Amerikan rüyası peşinde koşan iki girişimci olan Joe Morris ve Bernard Garrett, bankacılık ve emlak sektörlerinde faaliyet gösteren dev bir şirket kurma yolunda hızla ilerlerken, ırkçılığın önlerini tıkamaması için çareyi işçi sınıfından beyaz bir adamı işe almakta buluyorlar. Bu genç adam şirketin yüzü hâline gelirken, Morris ve Garrett Amerika’daki siyahların da bankalardan ev kredisi almalarını mümkün hâle getiren imparatorluklarını kurmaya devam ediyorlar.

Romulus Entertainment tarafından büyük stüdyolardan bağımsız şekilde çekilen The Banker, temmuz ayında Apple tarafından satın alınmıştı. 6 Aralık’ta ABD’de az sayıda sinema salonunda gösterime girecek olan film, ocak ayında Apple TV+’ta ekranlara gelecek.

Konusuyla merak uyandıran filmden yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Banker
2020
The Banker
Biyografi / Dram120 dk

Yönetmen: George Nolfi
The Banker'ın hikayesi yaşanan olaylara dayanıyor. Afrikalı Amerikalı iki girişimcinin 1950'li yıllarda yaşadıklarını konu edinen The Banker'da Garrett ve Morris, dönemin ırksal problemlerini aşmaya çalışıyordur. İkili, işçi sınıfından beyaz bir adamı...
7.3 (36,331 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film