Giriş Kayıt

Robert Pattinson’ın Koronavirüs Testinin Pozitif Çıkmasıyla The Batman Çekimleri Ertelendi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Eylül 2020 13:39

249 

resim

The Batman setinde bulunan Robert Pattinson’ın koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı ve filmin çekimleri bir kez daha ertelendi.

Geçtiğimiz mart ayında Matt Reeves’in yazıp yönettiği, Robert Pattinson’ın başrolünü üstlendiği The Batman filminin çekimlerine pandemi nedeniyle ara verilmişti. Yeniden normalleşme sürecinin yaşandığı şu zamanlarda filmin mart ayında durdurulan çekimlerine eylül ayında yeniden başlanılması kararı alındı.

Sinemaseverler filmi heyecanla beklerken; The Batman şok edici bir gelişmeyle gündeme geldi. Vanity Fair’in özel haberine göre filmin setinde bulunan Robert Pattinson’ın koronavirüs testi pozitif çıktı ve yaşanan bu olay sonucunda çekimler bir kez daha ertelendi.

Haberde belirtilenlere göre Robert Pattinson’ın koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine yeniden sete çıkılan filmin çekimleri süresiz olarak bir kez daha ertelenme durumuyla karşı karşıya kaldı.

Warner Bros., herhangi bir çalışanın sağlığı hakkında bilgi vermekten kaçınırken, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “The Batman film ekibinin bir üyesinin Covid-19 testi pozitif çıktı ve yerleşik protokollere uygun olarak izole ediliyor. Çekimler geçici olarak duraklatıldı.”

Vanity Fair, güvenilir kaynaklar aracılığıyla hastalan kişinin Robert Pattinson olduğunu doğruladı. Yaşanan bu olaydan sonra The Batman’in nasıl bir yapım süreci geçireceği merak konusu.

The Batman
2022
The Batman
Aksiyon / Suç / Dram176 dk

Yönetmen: Matt Reeves
Suçluların kalplerine korku salan Batman olarak iki yıl boyunca sokaklarda dolaşmak, Bruce Wayne'i Gotham City'nin gölgelerine sürükledi. Şehrin yozlaşmış memurlar ağı ve yüksek profilli şahsiyetleri arasında yalnızca birkaç güvenilir müttefiki olan ...
7.8 (797,066 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film