Giriş Kayıt

Rami Malek’in No Time to Die Filmindeki Karakterine Odaklanan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 15 Eylül 2020 15:16

246 

resim

Rami Malek’in No Time to Die filmindeki karakterine odaklanan bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Daniel Craig’in James Bond’a son kez hayat verdiği filmin 13 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.

2006 yapımı Casino Royale’den beri James Bond‘a hayat veren Daniel Craig‘in ikonik karaktere son kez hayat verdiği No Time to Die, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. İlk başta 3 Nisan’da vizyona girmesi planlanan, ancak koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen yeni James Bond filmi, Türkiye’de 13 Kasım’da vizyona girecek. Heyecanla beklenen film için tanıtım çalışmalarını sürdüren MGM ve Eon Productions, filmden yeni bir tanıtım fragmanı daha yayınladı. Yayınlanan bu tanıtım fragmanı, Bohemian Rhapsody ile En İyi Erkek Oyuncu Oscarı kazanan Rami Malek‘in hayat verdiği Safin karakterine odaklanıyor ve filmin kötü karakteri olarak karşımıza çıkan Safin’i izleyicilere tanıtıyor.

No Time to Die, MI6’teki görevinden ayrılıp Jamaika’da sessiz sakin bir hayat süren James Bond’un huzurlu yaşamının bozulmasıyla gelişen olayları konu alıyor. Eski dostu olan CIA ajanı Felix Leiter (Jeffrey Wright) kapısını çalıp yardım isteyince Bond, kendisini yeni olayların içerisinde buluyor. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarmaya çalışan Bond, oldukça tehlikeli yeni bir teknolojiye sahip olan gizemli bir suçluyla karşı karşıya geliyor.

Rami Malek, Bond gibi Safin’in de dünyayı daha iyi bir yere dönüştürdüğüne inandığını söylüyor. Safin’in baş edilmesi güç bir düşman olduğunu söyleyen Malek, Bond’un alt etmek için ona ayak uydurması gerekeceğini ifade ediyor.

Fleabag ve Killing Eve’in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge‘in senaryosuna katkıda bulunduğu filmi Sin Nombre, Jane Eyre ve True Detective gibi yapımlarla tanınan Cary Fukunaga yönetiyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Daniel Craig ile beraber Spectre‘da karşımıza çıkan Léa Seydoux ve yine aynı filmde Blofeld’e hayat veren Christoph Waltz yer alıyor. Ayrıca filmde Lashana Lynch, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Billy Magnussen ve Dali Benssalah gibi isimler de rol alıyor. Filmin tema şarkısını ise Billie Eilish seslendiriyor.

Tenet’ın gişede hayal kırıklığı yaratması stüdyoların filmlerini bir kez daha ertelemelerine kapı aralamış olsa da, yayınlanan bu fragmanda hâlâ “Kasım ayında sinemalarda” ifadesinin yer alması en azından şu an için yeni Bond filminin ertelenmesi yönünde bir planın bulunmadığını gösteriyor. 13 Kasım’da vizyona girecek filmden yayınlanan yeni tanıtım fragmanını buradan izleyebilirsiniz.


No Time to Die
2021
No Time to Die
Aksiyon / Macera / Gerilim163 dk

Yönetmen: Danny Boyle, Cary Joji Fukunaga
Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir...
7.3 (448,092 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film