Giriş Kayıt

Pablo Larraín İmzalı Kristen Stewart’lı Spencer Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Eylül 2021 10:22

322 

resim

Pablo Larraín’in başrolünde Kristen Stewart’a yer veren Spencer filminden ilk fragman yayınlandı.

No, Jackie ve son olarak 2019 yapımı Ema ile izleyiciyle buluşan yönetmen Pablo Larraín, bu yıl sinemaseverlerin karşısına Prenses Diana’nın hayatına odaklanan Spencer ile çıkıyor. Diğer bir ikonik tarihi figüre odaklanan Jackie filminde Natalie Portman ile çalışan Larraín, Spencer’da başrolü Kristen Stewart’a emanet etti.

Son zamanlarda Clouds of Sils Maria, Personel Shopper ve Seberg gibi dikkat çekici yapımlarda izlediğimiz Kristen Stewart, Larraín’in yeni filminde Prenses Diana’ya hayat veriyor. Birçok film ve dizi uyarlamasını gördüğümüz Prenses Diana’nın hayatına Pablo Larraín’in getirdiği yorum ise şimdiden merak konusu.

Senaryosunu Oscar adaylığı bulunan Steven Knight‘ın kaleme aldığı Spencer, 1990’ların başında, Diana’nın Prens Charles ile olan evliliğinin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanıyor. Diana, Noel kutlaması için Norfolk’taki sarayda geçirdiği bu kritik hafta sonunun ardından bir gün kendini kraliçe yapabilecek yoldan uzaklaşmaya karar veriyor. Filmin hikâyesinin tamamının üç güne yayılacağı belirtiliyor.

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Stewart’a Timothy Spall, Sally Hawkins ve Sean Harris gibi isimler eşlik ediyor. Prens Charles’ı ise Poldar dizisinden tanıdığımız Jack Farthing canlandırıyor.

1-11 Eylül tarihlerinde düzenlenen 78. Venedik Film Festivali‘nde dünya prömiyerini yapan Spencer, ABD’deki izleyicisiyle 5 Kasım’da sinemalarda buluşacak. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Filmin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.


Spencer
2021
Spencer
Biyografi / Dram117 dk

Yönetmen: Pablo Larraín
Tarih, 1991 yılı Aralık ayı, Whales Prensi ve Prensesinin evliliği en soğuk hâline bürünmüş durumda. Her ne kadar evlilik dışı ilişkilerle ilgili söylentiler havada uçuşuyor ve bir boşanmanın yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor olsa da Sandringham...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film