Giriş Kayıt

No Time to Die, Bugüne Kadarki En Uzun James Bond Filmi Olacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Mart 2020 14:20

277 

resim

Daniel Craig’in James Bond’a son kez hayat verdiği No Time to Die, 163 dakikalık süresiyle bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olacak. Cary Fukunaga’nın yönettiği film, 3 Nisan 2020’de vizyona girecek.

Amerika’daki en büyük sinema salonu zincirlerinden biri olan Regal Cinemas tarafından paylaşılan son bilgiler, merakla beklenen yeni James Bond filmi No Time to Die hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı. Regal Cinemas tarafından paylaşılan bilgilere göre Daniel Craig‘in James Bond’a son kez hayat verdiği No Time to Die, 163 dakika olacak.

Regal Cinemas tarafından paylaşılan bu bilgilerin doğru çıkması hâlinde No Time to Die, bugüne kadarki en uzun James Bond filmi olacak. Daha önce bu rekor, 148 dakika uzunluğundaki Spectre’a aitti.

Özellikle Amerika’da filmlerin ara olmadan gösterildiği göz önüne alındığında filmin 2 saat 43 dakikalık süresinin gişedeki performansı üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merak konusu olmuş durumda. Ancak 181 dakikalık Avengers: Endgame ve 160 dakikalık Once Upon a Time… in Hollywood’un geçtiğimiz yıl gişede yakaladığı başarı, film yeterince merak uyandırdığı takdirde sürenin izleyicileri caydırmadığını gösteriyor.

No Time to Die’da, MI6’teki görevinden ayrılıp Jamaika’da sessiz sakin bir hayat süren James Bond’un huzurlu yaşamı pek de uzun sürmeyecek. Eski dostu olan CIA ajanı Felix Leiter (Jeffrey Wright) kapısını çalıp yardım isteyince Bond bir kez daha tehlikenin içine atılacak. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarmaya çalışan Bond, oldukça tehlikeli yeni bir teknolojiye sahip olan gizemli bir suçluyla karşı karşıya gelecek.

Phoebe Waller-Bridge‘in de senaryosuna katkıda bulunduğu filmde, bir önceki Bond filmi olan Spectre’da karşımıza çıkan Léa Seydoux ve yine aynı filmde Blofeld’e hayat veren Christoph Waltz‘un yer alması, önceki filmde yaşananların da hikâyede önemli bir rol oynayacağını gösteriyor.

Bond filmlerinin en önemli kötü karakterlerinden biri olan Blofeld bu filmde de yer alsa da No Time to Die’ın asıl kötüsü Blofeld olmayacak. Bond’un çok geç olmadan durdurmak zorunda olduğu bu yeni düşmanı geçtiğimiz yıl Bohemian Rhapsody ile Oscar kazanan Rami Malek canlandırıyor.

Öte yandan Captain Marvel ile dikkat çeken Lashana Lynch tarafından canlandırılan Nomi’nin filmde yeni 007 olarak izleyicilerin karşısına çıkabileceği konuşuluyor. James Bond filmlerinin yapımcılarından Barbara Broccoli geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Bond’un cinsiyetinin değişmeyeceği söylemiş olsa da bu durum Lynch’in karakterine odaklanacak bir spin-off filmi için engel teşkil etmiyor.

No Time to Die’ın oyuncu kadrosunda Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Billy Magnussen ve Dali Benssalah gibi isimler de yer alıyor. Bond filmlerinin değişilmezlerinden olan tema şarkısını ise Billie Eilish seslendiriyor.

Heyecanla beklenen No Time to Die, 3 Nisan’da vizyona girecek.

No Time to Die
2021
No Time to Die
Aksiyon / Macera / Gerilim163 dk

Yönetmen: Danny Boyle, Cary Joji Fukunaga
Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir...
7.3 (448,133 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film