Giriş Kayıt

Mickey Rourke: “Robert De Niro, The Irishman'de Rol Almama Engel Oldu.”


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 20 Eylül 2019 11:57

584 

resim

Mickey Rourke, katıldığı bir televizyon programında Martin Scorsese’nin yeni filmi The Irishman’de rol alması için düşünülen isimler arasında yer aldığını ancak Robert De Niro’nun bu duruma engel olduğunu söyledi. Filmin yapımcıları ise Rourke’un bu iddialarını yalanladı.

The Wrestler filmindeki performansıyla Oscar’a aday olan Mickey Rourke, rol aldığı filmlerden ziyade zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen bir isim. Bu şekilde gündemde kalan Rourke’un, geçmişte Iron Man 2’da Marvel’la yaşadığı anlaşmazlığın izleri bugün bile sürüyor. Iron Man 2’da rol aldıktan sonra rolünü ve Marvel yapımlarını pek beğenmediğini açıklayan oyuncu, karakterine derinlik katmak istediğini ancak montaj aşamasında Marvel’ın bunu tercih etmeyerek karakterini dümdüz bir şekilde ele aldığını belirtmişti.

Marvel’a olan nefretini kusmaya devam eden Mickey Rourke, katıldığı bir televizyon programında yine ortalığı karıştıracak bir açıklamaya attı. Mickey Rourke’un yaptığı açıklamaların merkezinde Martin Scorsese‘nin merakla beklenen yeni filmi The Irishman var.

resim

Rivayete göre Mickey Rourke, The Irishman’de rol alması için düşünülmüş ancak filmin başrol oyuncularından Robert De Niro, oyuncuyla çalışmak istemediği için bu duruma engel olmuş. Mickey Rourke, Robert De Niro ile birlikte başrollerinde yer aldığı Angel Heart filminin çekimleri sırasında De Niro ile sıkıntılar yaşadığını belirtirken; De Niro’nun kendisine o tarihten beri kin güttüğünü söyledi.

Bu duruma çok üzüldüğünü dile getiren Mickey Rourke, “Martin Scorsese; Al Pacino, Joe Pesci ve Robert De Niro’nun rol aldığı film için benle buluşmak istedi. Ancak cast direktörü, menajerime Robert De Niro’nun filmde benle çalışmak istemediğini söyledi. Artık De Niro’ya saygı duymuyorum.” açıklamasıyla bu duruma tepki gösterdi.

Sinema gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra The Irishman’in cast direktörü Ellen Lewis, filmin yapımcılarından Jane Rosenthal ve Emma Tillinger Koskoff‘tan bir açıklama geldi. Yaptıkları açıklamada Mickey Rourke’un, The Irishman’de rol almak için herhangi bir girişimde bulunmadığı ve filmde yer alması için düşünülmediği belirtildi. Hatta böyle bir konunun aralarında tartışılmadığını da sözlerine ekledi.

The Irishman
2019
The Irishman
Biyografi / Suç / Dram209 dk

Yönetmen: Martin Scorsese
Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin rol aldığı Martin Scorsese imzalı The Irishman'de, 2. Dünya Savaşı sonrası Amerika'daki organize suç dünyası, gazi, dolandırıcı ve 20. yüzyılın en azılı isimlerinin yanında çalışmış bir mafya tetikçisi...
7.8 (434,287 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film