Giriş Kayıt

Marvel'dan Silver Surfer Filmi mi Geliyor?


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 20 Eylül 2019 11:58

539 

resim

Temmuz ayında Kevin Feige, Marvel'ın San Diego Comic-Con panelinde, X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün Marvel Sinematik Evreni'ne yaklaşmakta olduğunu söylemişti. Ancak Disney’in Fox’tan edindiği karakterleri geniş Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl ve ne zaman dahil edeceği konusunda hiçbir fikir verilmemişti.

Bununla birlikte, Geeks Worldwide'dan bir habere göre; Feige ve Disney, Norrin Radd, namı diğer Gümüş Sörfçü'ye bir solo film vermek için harekete geçmiş durumda. Gelen habere göre; Marvel Studios filmin çalışmalarına başladı. Ayrıca haberde, Ant-Man'in ortak yazarı Adam McKay'in de projede yer alabileceğini iddia ediliyor. Oscar ödüllü sinemacı, Mart ayında karakter hakkında Marvel ile konuştuğunu ve bu fikir için gerçekten heyecanlı olduğunu söylemişti.

Gezegenleri tüketen kozmik varlık Galactus'un ulağı olan Gümüş Sörfçü karakteri, Jack Kirby tarafından yaratılmıştı. Karakter daha önce büyük ekranda 2005 yapımı Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi'nde görünmüştü. Fox ayrıca 2018'in başlarında, Brian K. Vaughan'ın solo bir film için senaryo üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ancak ardından bir bilgi gelmedi.

Bu noktada söylentiler teyit edilmemiş olsa da, Gümüş Sörfçü yeni edinilen Fox karakterleri arasında kesinlikle Marvel’ın öncelikler listesinde yüksek ve onu kendi solo filmi ile tanıtmak, Galactus tehdidini Marvel Sinematik Evreni'ne tanıtmanın kesinlikle etkili bir yolu olabilir.













Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film