Giriş Kayıt

Matt Smith'in Charles Manson'ı Canlandırdığı Charlie Says’ten Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Mart 2019 17:21

598 

resim

American Psycho ile övgü toplayan Mary Harron’ın yönettiği, Doctor Who dizisiyle tanınan Matt Smith’in Charles Manson’ı canlandırdığı Charlie Says’ten fragman yayınlandı.

Bir seri katilin hikâyesini anlatan American Psycho ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Mary Harron, bu yıl yeni bir seri katil filmi ile sinemalara geri dönmeye hazırlanıyor. Harron, bu kez gerçek bir seri katilin hikâyesine ışık tutuyor ve yeni filmi Charlie Says’te Amerika’nın en azılı suçlularından biri olan ve 1969-1971 yılları arasında, kurduğu çarpık tarikattaki takipçilerine dokuz kişiyi öldürten Charles Manson ve takipçilerinin öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

American Psycho’nun da senaristi olan Guinevere Turner‘ın senaryosunu kaleme aldığı film; Manson Ailesi olarak anılan bu çarpık tarikata katılıp sonunda cinayetten dolayı ömür boyu hapse mahkum edilen üç genç kadının hikâyesini anlatıyor. Cezaevinde, işledikleri suçların kozmik bir planın parçası olduğuna inanmaya devam ederek yaşayan bu üç kadının hayatı, Karlene Faith ile tanışmaları ile değişiyor. Film, henüz bir doktora öğrencisiyken cezaevindeki bu kadınlarla tanışan ve işledikleri suçlar hakkındaki gerçeklerle yüzleşmelerini sağlayan Karlene Faith’in kitabından beyazperdeye uyarlandı.

Filmin merkezinde yer alan üç kadını Hannah Murray, Sosie Bacon ve Susan Atkins canlandırırken, Charles Manson’a Doctor Who dizisiyle tanınan Matt Smith hayat veriyor.

Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan film, Mayıs ayında Tribeca Film Festivali’nde gösterilecek ve kısa süre sonra da ABD’de gösterime girecek.



Charlie Says
2018
Charlie Says
Biyografi / Suç / Dram110 dk

Yönetmen: Mary Harron
Üç genç kadın, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ve Leslie Van Houten, ünlü Manson cinayetleri davası sonucunda idam cezasına çarptırılır. Fakat 1972 yılında Kaliforniya’da idam cezası kaldırıldığı için üçlünün cezası müebbet hapse çevrilir....
5.9 (5,445 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film