Giriş Kayıt

Mackenzie Davis ve Finn Wolfhard'lı Korku Filmi The Turning'den Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Ekim 2019 11:42

721 

resim

Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı, Henry James’in The Turn of the Screw romanından sinemaya uyarlanan korku-gerilim türündeki The Turning’den fragman yayınlandı.

Daha önce defalarca kez sinemaya ve televizyona uyarlanan Henry James‘in The Turn of the Screw (Yürek Burgusu) romanı, önümüzdeki dönemde The Haunting of Hill House‘un 2. sezonuna konu olacak. Fakat ondan önce romanın uyarlanmış versiyonunu bir başka filmde daha izleyeceğiz.

Hemlock Grove, Daredevil ve American Gods gibi dizilerin bazı bölümlerini yöneten, 2010 yapımı Joan Jett biyografisi The Runaways’e imza atan Floria Sigismondi, korku-gerilim türündeki The Turning isimli bu filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Film, iki kardeşe bakmak için dadı olarak geldiği evde hayaletler gördüğünü söyleyen Kate’i odak noktasına alıyor.

resim

Blade Runner 2049’da rol alan, yakın bir zamanda Terminator: Dark Fate’de izleyeceğimiz Mackenzie Davis filmde Kate’e hayat veriyor. Kardeşlerden Miles’ı, Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan Finn Wolfhard; Flora’yı da The Florida Project filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Brooklynn Prince canlandırıyor.

Filmin senaryosunu da The Conjuring serisinin senaristleri Carey W. Hayes ve Chad Hayes kaleme alıyor. Daha önce korku-gerilim türünde işler kotaran ikilinin, izleyicinin ilgisini çekebilecek bir senaryoya imza attıklarını varsayabiliriz. Ülkemizde 24 Ocak‘ta vizyona girecek The Turning’den yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Turning
2020
The Turning
Dram / Korku / Gizem94 dk

Yönetmen: Floria Sigismondi
Floria Sigismondi'nin yönetmenliğini yaptığı gizem gerilim tarzındaki filmin açılış sahnesinde Fairchild Sitesinde yaşayan öğretmen Bayan Jessel panikle arabasından çıkar ve dengesiz görünümlü bir adam tarafından saldırıya uğrar. Bir süre sonra Kate...
3.9 (16,246 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film