Giriş Kayıt
Joely Richardson

Joely Richardson


Oyuncu, Yapımcı

Joely Richardson, oyuncu, yapımcı.

1992 yılının Ocak ayında Tim Bevan ile evlendi. 9 yılın ardından 2001 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Vatansever (2000), Ufuk Faciası (1997), 101 Dalmaçyalı (1996), Nip/Tuck 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

7.9 (14 Oy)
  • Currently 157.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Gün
2024 Komedi Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Suç Oyuncu 6.1 4,204

Lady Chatterley'nin Sevgilisi
2022 Dram Oyuncu 6.8 4,834
2022 Suç Oyuncu 5.2 523
2022 Dram Oyuncu 2.8 678
2022 Dram Oyuncu 7.7 168,217
2020 Dram Oyuncu 3.9 16,008
2020 Komedi Oyuncu 5.3 706

Uzaydan Gelen Renk
2019 Korku Oyuncu 6.2 55,505
2019 Dram Oyuncu 6.8 5,066
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.5 805
2018 Komedi Oyuncu 5.1 1,135

Karanlıkta
2018 Gizem Oyuncu 5.8 14,221

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 200,171

Büyük Soygun
2017 Suç Oyuncu 5.6 6,385
2017 Komedi Oyuncu 6.1 1,211
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 161,850
2016 Fantastik Oyuncu 7.1 13,387
2016 Macera Oyuncu 5.2 15,858
2015 Biyografi Oyuncu 6.3 1,663
2015 Dram Oyuncu 5.6 46,476
2015 Dram Oyuncu 5.2 1,276

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 56,633

Sonsuz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.2 47,392

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 276,909
2013 Biyografi Oyuncu 6.0 3,806
2012 Komedi Oyuncu 6.4 29,430

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 65,315

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Oyuncu 7.8 491,471

Anonim
2011 Dram Oyuncu 6.8 42,007

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,688
2007 Dram Oyuncu 8.1 80,511
2007 Aile Oyuncu 6.4 1,242

Sihirli Kutu
2007 Aile Oyuncu 6.2 22,143

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Oyuncu 4.8 928
2005 Dram Oyuncu 6.0 914
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,458
2004 Dram Oyuncu 5.6 1,338
2003 Romantik Oyuncu 7.0 1,405

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 58,342

Gerdanlık
2001 Dram Oyuncu 6.0 5,568

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 291,385

Kalbim Seninle
2000 Dram Oyuncu 6.9 22,551
2000 Komedi Oyuncu 5.6 6,077
1998 Suç Oyuncu 6.7 329
1998 Dram Oyuncu 5.8 654
1998 Dram Oyuncu 4.4 169

Ufuk Faciası
1997 Korku Oyuncu 6.6 195,461

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Oyuncu 5.7 116,903
1996 Dram Oyuncu 7.2 1,150
1996 Macera Oyuncu 5.5 4,785
1995 Belgesel Oyuncu 8.1 1,286

Kız Kardeşim
1994 Dram Oyuncu 6.5 3,628
1994 Komedi Oyuncu 5.5 2,847
1993 Most Popular by Genre Oyuncu 6.8 1,846
1992 Dram Oyuncu 6.4 10,660

Kral Ralph
1991 Komedi Oyuncu 5.4 16,861
1991 News Oyuncu 7.0 335

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.2 10,863
1985 Dram Oyuncu 6.5 1,746
1984 Komedi Oyuncu 5.9 9,050
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1968 Dram Oyuncu 6.6 3,847
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024