Giriş Kayıt

Lionsgate, Keanu Reeves'li John Wick 5 İçin Hazırlıklara Başladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Ağustos 2020 15:00

157 

resim

Lionsgate, Keanu Reeves’li John Wick 5 için hazırlıklara başladı. Serinin 4. ve 5. filmleri 2021’de arka arkaya çekilecek. John Wick 4’un, 27 Mayıs 2022’de vizyona girmesi planlanıyor.

Keanu Reeves‘in başrolünde yer aldığı, hayranlık verici aksiyon sahneleriyle çok konuşulan, kendi içinde yarattığı evren sayesinde son yılların en başarılı aksiyon serileri arasında yer alan John Wick serisinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3 – Parabellum, geçtiğimiz yıl vizyona girmiş ve izleyici tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Serinin üçüncü filminin hem iyi yorumlar alması hem de gişede iyi bir performans sergilemiş olması, Lionsgate’in zaman kaybetmeden devam filmine resmi onayı vermesini sağladı. Geçtiğimiz yıl Lionsgate, John Wick 4‘un 21 Mayıs 2021’de vizyona gireceğini açıklamıştı ancak koronavirüs salgını bu durumun gerçekleşmesini engelledi. Salgın nedeniyle filmin vizyon tarihi 27 Mayıs 2022‘ye ertelendi.

İki yıl sonra izleyiciyle buluşacak olan John Wick 4’un vizyon tarihini dört gözle beklerken; Lionsgate CEO’su John Feltheimer, serinin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ohn Feltheimer’ın açıklamalarına göre Lionsgate, Keanu Reeves’li John Wick 5 için hazırlıklara başladı. Serinin 4. ve 5. filmleri 2021’de arka arkaya çekilecek. Şu sıralar bu iki filmin senaryosu üzerinde uğraşan Lionsgate, önümüzdeki yıl Keanu Reeves’in çalışma programı müsait olduğunda bu iki filmi çekmeyi planlıyor.

John Wick 5 için resmi onayın verilmiş olması serinin beyazperdedeki yolculuğunun uzun yıllar süreceği anlamına geliyor. Öte yandan John Wick serisi, televizyon dünyasına açılmaya hazırlanıyor. John Wick filmlerinde uluslararası bir suikast şebekesi olarak varlık gösteren, John Wick’in spin-off dizisi The Continental‘ın önümüzdeki yıllarda Starz ekranlarında izleyici karşısına çıkacağını sözlerimize ekleyelim.

















Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film